Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen módon elérem a célom?...

Ilyen módon elérem a célom? (minél több választ légyszi)

Figyelt kérdés

Kevés étkezés (többszöri picivel, mérték) és sport. Fél év alatt.

Betegség miatt 2 hónap alatt 20 kg jött fel, úgy hogy nem ettem többet. Pajzsmirigy.

Most 83kg vagyok, 63kg voltam és 45-50kg szeretnék lenni. 163cm vagyok. Fél év alatt szép alakot szeretnék. Nagyon!!

Egy példa nap:

Reggel (mondjuk 9:00): egy kicsi joghurt gyümölccsel

12:00 : Gyümölcsturmix. Pl 2 db kicsi körte, VAGY egy kicsi körte és egy barack vízzel felöntve.

15:00 : kicsi adag főtt étel, pl tepsis zöldség. Kicsi adag!!

17:00 : pár szem aszalt körte, vagy egy joghurt, vagy egy alma, vagy egy kis zöldség vagy vagy.. kicsi

nincs több étkezés.

folyadék 1-2-3l

Reggelente jóga vagy pilates; délután súlyzó+erősítő gyakorlatok comb, has; késő délután bicikli.

szeretnék bodyrockozni is. ( [link] )

Elérem a célom fél év alatt?? :)

(utána is folytatnám, ez egy nagy változás, egy "életstílus")

2012. szept. 21. 14:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
ah ezzel az étrenddel fogyni nem fogsz rendesen az biztos...ahol nincs fehérje, tehát húúsok foleg, ott fogyás sincs egeszsegesen, és visszajonnek a lekoplalt kilok..na de ki mint vet úgy arat..
2012. szept. 21. 14:12
 2/14 A kérdező kommentje:

ez csak egy példa. húsokat, amúgy sem nagyon eszem, nehezen emésztem meg. (orvos mondta)

de olykor az is és hal meg gyakrabban.

amúgy meg a vegetáriánusok nem is esznek:)

2012. szept. 21. 14:13
 3/14 anonim ***** válasza:

nagyon, nagyon kevés.

inkább egyél 1600 kcal körül, és sport.

2012. szept. 21. 14:22
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez nekem keves lenne , hogy ennyit egyek egy nap.Szerintem 800 kcal-nal nem tobb.Szerintem 55 kg 163 cm-hez eleg keves.Biztos le tudnal fogyni de ha utana neki kezdel normalisan enni visszajon legalabb a fele.:|
2012. szept. 21. 14:24
 5/14 A kérdező kommentje:

"(utána is folytatnám, ez egy nagy változás, egy "életstílus")" :)

Köszi

2012. szept. 21. 14:29
 6/14 anonim ***** válasza:
44%

Nem.

A sport és a sz.ar étkezés (Te kevés étkezést írtál) nem megoldás semmire.

A pajzsmirigy probléma betegség, amit sikerült már elérned, most lenne az ideje váltani a megbetegítő táplálkozásról --> a normálisra vagy egészségesre.

Általában a glutén fogyasztás okoz pajzsmirigy problémát, elég magas átfedés van kimutatható gluténérzékenység és pajzsmirigy túl/alulmúkodésesek között.

Gabonák, tejek, krumpli-kukorica helyett húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket, magokat kell enni. Az ember nem gabonára van tervezve, sok örömed ezektől nem lesz. Ha váltasz, akkor egészséges leszel - már 1-2 hét múlva érezhetően jobban. Ha ezt folytatod - hadd ne írjam.

Sportok helyett megint csak gyógyító mozgás kellene. Taichi, Jóga, QiGong. Sporttal csak értelmetlen versengésben vesz részt az ember, koptatja az ízületeit ami helyett az ellenkezőjét is tehetnénk: gyógyulhatnánk, fejlődhetnénk. Hehe, csak ez nem divatos :)

2012. szept. 21. 15:30
 7/14 anonim ***** válasza:

ez egy szar

attól, hogy fogyókúrázol szénhidrátot még kell enni..

és mi az, hogy folyadék 1-2-3 liter???

2,5-3 de inkább 3 litert minimum, ha mellette még sportolsz is...

aszalt trágyákkal meg ne tömjed már magad..

2012. szept. 24. 01:42
 8/14 A kérdező kommentje:
házilag aszalt, totál bio;)
2012. szept. 24. 15:53
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Mi a mákos tejfölös lónyálért kellene szénhidrátot enni? Bakker, pszichológushoz kéne már menni egyes válaszolóknak, a biológia óra itt nem segít.

Én nem fogyókúrázom, mégsem eszem szénhidrátot. Minek tenném? Mert finom.. jó kifogás.

2012. szept. 25. 11:18
 10/14 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló

normális vagy???

te jóó isten.. ezt komolyan nem hiszem el

a szénhidrát ALAPVETŐ tápanyag, a szervezet egyik energiaforrása

komolyan léteznek ennyire sötét emberek?

annyira ostoba a feltételezésed, hogy nem vagyok hajlandó megcáfolni és oldalakat belinkelni, hogy belásd mekkora marhaságokat beszélsz, de kérlek nyisd már ki a biológia könyved...

és még te magyarázol... hihetetlen

2012. szept. 25. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!