Ilyen módon elérem a célom? (minél több választ légyszi)
Kevés étkezés (többszöri picivel, mérték) és sport. Fél év alatt.
Betegség miatt 2 hónap alatt 20 kg jött fel, úgy hogy nem ettem többet. Pajzsmirigy.
Most 83kg vagyok, 63kg voltam és 45-50kg szeretnék lenni. 163cm vagyok. Fél év alatt szép alakot szeretnék. Nagyon!!
Egy példa nap:
Reggel (mondjuk 9:00): egy kicsi joghurt gyümölccsel
12:00 : Gyümölcsturmix. Pl 2 db kicsi körte, VAGY egy kicsi körte és egy barack vízzel felöntve.
15:00 : kicsi adag főtt étel, pl tepsis zöldség. Kicsi adag!!
17:00 : pár szem aszalt körte, vagy egy joghurt, vagy egy alma, vagy egy kis zöldség vagy vagy.. kicsi
nincs több étkezés.
folyadék 1-2-3l
Reggelente jóga vagy pilates; délután súlyzó+erősítő gyakorlatok comb, has; késő délután bicikli.
szeretnék bodyrockozni is. ( [link] )
Elérem a célom fél év alatt?? :)
(utána is folytatnám, ez egy nagy változás, egy "életstílus")
ez csak egy példa. húsokat, amúgy sem nagyon eszem, nehezen emésztem meg. (orvos mondta)
de olykor az is és hal meg gyakrabban.
amúgy meg a vegetáriánusok nem is esznek:)
nagyon, nagyon kevés.
inkább egyél 1600 kcal körül, és sport.
"(utána is folytatnám, ez egy nagy változás, egy "életstílus")" :)
Köszi
Nem.
A sport és a sz.ar étkezés (Te kevés étkezést írtál) nem megoldás semmire.
A pajzsmirigy probléma betegség, amit sikerült már elérned, most lenne az ideje váltani a megbetegítő táplálkozásról --> a normálisra vagy egészségesre.
Általában a glutén fogyasztás okoz pajzsmirigy problémát, elég magas átfedés van kimutatható gluténérzékenység és pajzsmirigy túl/alulmúkodésesek között.
Gabonák, tejek, krumpli-kukorica helyett húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket, magokat kell enni. Az ember nem gabonára van tervezve, sok örömed ezektől nem lesz. Ha váltasz, akkor egészséges leszel - már 1-2 hét múlva érezhetően jobban. Ha ezt folytatod - hadd ne írjam.
Sportok helyett megint csak gyógyító mozgás kellene. Taichi, Jóga, QiGong. Sporttal csak értelmetlen versengésben vesz részt az ember, koptatja az ízületeit ami helyett az ellenkezőjét is tehetnénk: gyógyulhatnánk, fejlődhetnénk. Hehe, csak ez nem divatos :)
ez egy szar
attól, hogy fogyókúrázol szénhidrátot még kell enni..
és mi az, hogy folyadék 1-2-3 liter???
2,5-3 de inkább 3 litert minimum, ha mellette még sportolsz is...
aszalt trágyákkal meg ne tömjed már magad..
Mi a mákos tejfölös lónyálért kellene szénhidrátot enni? Bakker, pszichológushoz kéne már menni egyes válaszolóknak, a biológia óra itt nem segít.
Én nem fogyókúrázom, mégsem eszem szénhidrátot. Minek tenném? Mert finom.. jó kifogás.
utolsó válaszoló
normális vagy???
te jóó isten.. ezt komolyan nem hiszem el
a szénhidrát ALAPVETŐ tápanyag, a szervezet egyik energiaforrása
komolyan léteznek ennyire sötét emberek?
annyira ostoba a feltételezésed, hogy nem vagyok hajlandó megcáfolni és oldalakat belinkelni, hogy belásd mekkora marhaságokat beszélsz, de kérlek nyisd már ki a biológia könyved...
és még te magyarázol... hihetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!