Köldök piercing?! Minél több választ lécci
A szúrás inkább kellemetlen votl, nem fájt. Mikor azzal a csipesz cuccal fogta a bőrt, hogy rendesen tudjon szúrni az jobban fájt, de túlélhető teljesen az is:)
A gyógyulási idő nem olyan hosszú, az első pár napban fájt, az első hónapban piros volt körülötte és sokáig váladékozott. Most lesz fél éves, már kutya baja, csak mondjuk ha véletlen beakad valahova akkor fáj picit.
Én szánom-bánom nem igazán kezeltem, néha ha eszembe jutott arctisztítóval lemostam. Ez nem szép dolog, de semmi baja sem lett ettől.
15 évesen szúrattam.
15. születésnapomra csináltattam (én a szúrást ajánlom, nem a lövést).
Az egész pár percet vett igénybe és maga a szúrás nem fájt:). Nekem pár napig volt érzékeny, utána már észre sem vettem, hogy ott van. A gyógyulás érdekében az 'oxycor' spray-t ajánlották, szval azt használtam pár hónapig.
Azért jó ősszel csináltatni mert fél évig nem ajánlott nyílt vízbe vagy uszodába menni.
Remélem segítettem:)
én 16 évesen csináltattam elõször köldök pct, de sajnos elvékonyodott mert rosszul lett szurva...most kb. 2 hete szurattam újra, azt mondják a második szúrás jobban fáj, de szerintem az sem volt vészes, olyannyira h 2 hét elteltével be is gyógyult, az a lényeg h vigyázz rá, minden reggel-este kell kenni tetrán kenõccsel és kötözni :)
+ ne menj egy darabig: szoliba, szaunába, fürdõbe..:) és szurás után inkább zuhanyozz
ha utána valami kérdésed van a piercinges válaszol, meg persze felvilágosít és ugyanezeket elmondja neked szúrás közben/után :)
remélem segítettem
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!