Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen módon elérem a célom?...

Ilyen módon elérem a célom? (minél több választ légyszi)

Figyelt kérdés

Kevés étkezés (többszöri picivel, mérték) és sport. Fél év alatt.

Betegség miatt 2 hónap alatt 20 kg jött fel, úgy hogy nem ettem többet. Pajzsmirigy.

Most 83kg vagyok, 63kg voltam és 45-50kg szeretnék lenni. 163cm vagyok. Fél év alatt szép alakot szeretnék. Nagyon!!

Egy példa nap:

Reggel (mondjuk 9:00): egy kicsi joghurt gyümölccsel

12:00 : Gyümölcsturmix. Pl 2 db kicsi körte, VAGY egy kicsi körte és egy barack vízzel felöntve.

15:00 : kicsi adag főtt étel, pl tepsis zöldség. Kicsi adag!!

17:00 : pár szem aszalt körte, vagy egy joghurt, vagy egy alma, vagy egy kis zöldség vagy vagy.. kicsi

nincs több étkezés.

folyadék 1-2-3l

Reggelente jóga vagy pilates; délután súlyzó+erősítő gyakorlatok comb, has; késő délután bicikli.

szeretnék bodyrockozni is. ( [link] )

Elérem a célom fél év alatt?? :)

(utána is folytatnám, ez egy nagy változás, egy "életstílus")

2012. szept. 21. 14:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
SZia. SZerintem egesz jo lenne, csak en inkabb 5 etkezest csinelnek a 4 helyett, es igen a hal az fontos, en is vegetarianus vagyok, de halat azt eszem. Magvakkal is potolhatsz sok mindent. Azert legyen otthon egy konyhai merleg, es idonkent szamold at mit eszel, amikor van idod. Az ember hajlamos alabecsulni a kaloriarteket annak amit eszik. 1500 Kcalnal ne legyen kevesebb amit megeszel. Fel ev alatt heti 1 kg fogyassal (amit meg egeszsegesnek mondanak) 24 kg- tol szabadulnal meg. Szerintem az jo, de persze ha sokat mozogsz ez meg tobb is lehet. Azert ne vidd tulzasba. Egyel rendesen, a koplalasnak semmi ertelme, abbol csak visszahizas lesz kesobb. Potold a vitaminokat! Sok sikert!
2012. szept. 25. 12:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tudnál oldalakat linkelni. Én csak annyi szénhidrátot eszem, amennyi zöldségekben van.

Már amelyik napon eszem zöldséget. Szerintem neked írtam le, hogy a szervezet szintetizál glükózt, tehát ennek értelmében NINCSEN szükséged külső bevitelre. Egy grammra sem. Persze néhány gramm cukor, keményítő még nem fog anyagcsere problémákat okozni. Ezért nincs gond az alacsony chjú zöldségekkel.

2012. szept. 25. 12:06
 13/14 anonim ***** válasza:
jaj kérlek ne magyarázz már egy biolkémes phd-snek..
2012. szept. 25. 14:10
 14/14 anonim ***** válasza:

tudom nagyképűen hangzott

de fel tudnak húzni az ostoba emberek..

2012. szept. 25. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!