Ha elkezd köhögni a gyerek azonnal viszitek az orvoshoz?
Figyelt kérdés
Vagy ha nincs komolyabb tünet akkor magatok kezelitek? Pl. a legutóbb felírt hatásos köptetővel?
Természetesen csak sima köhécslésről beszélek, semmi láz, stb.
2013. febr. 20. 08:16
1/10 anonim válasza:
Csak köhögéssel nem viszem őket orvoshoz.
2/10 anonim válasza:
Nem. azért hogy a doki csak megnézze nem megyek vele orvoshoz.
Nálunk ha 3 nap alatti láz van nem ír a doki semmit sem.
Minden betegség amire antibiotikum kell magas lázzal jár napokon keresztül.
Ha tartosan rosszul érzik magukat, vagy tartósan sír, tartós láz, vagy tartós köhögés akkor igen, de 1-2 napos köhécselésért tuti nem.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi.
Én is azon gondolkodom, ha most ezért elviszem, tuti összeszed még valamit a rendelőbe.
2013. febr. 20. 08:24
4/10 anonim válasza:
Az én lányom szombaton kezdett köhögni, de nem rohantam vele ügyeletre, adtam neki a hagymateát ezerrel. Fel is szakadt neki vasárnapra. Ma viszont már megyünk a dokihoz, mert megjelent a köhögés mellett a láz, fülfájás, bágyadtság, étvágytalanság.
5/10 A kérdező kommentje:
:((
2013. febr. 20. 08:30
6/10 anonim válasza:
Ha elkezd köhögni, akkor még nem viszem. Akkor szoktam levinni, ha nagyon sokat köhög vagy ha belázasodik.
7/10 anonim válasza:
Én nem vittem. Hála ennek most vagyunk túl egy 3 hetes antibiotikum és injekció kúrán, mert fülgyulladása és arcüreg gyulladása lett, pedig csak kicsit köhögött és csak kicsit taknyolt. Nem tűnt vészesnek. Most nagyon durva, és nehezen múló járvány van. Én ha most kezdhetném inkább megmutatnám előbb, és inkább gyógyszer most, mint megvárni hogy súlyosabb legyen.
8/10 anonim válasza:
Nem szoktam.
A 3 év alatt kb. megtanultam, hogy mi az a pont, amikor már én nem tudok rajta segíteni.
Ha láztalan, étvágya-kedve jó, nyugodtan alszik, akkor nincs nagy gond.
9/10 anonim válasza:
Nem viszem. Én a 21C-Immunityt, adom ilyenkor pár napig 164 szemt összetörve az esti italába. Ez megakadályozza a nyálkahártya felülfertőződését. Közel 3 éves a lányom és ez nálunk 2 éve működik, pedig bölcsis. Semmilyen vírust vagy baktériumot nem kapott el.
10/10 anonim válasza:
Nem viszem. Még láznál se, csak ha nagyon makacs és már több napja tart. Vagy ha valami más tünetet produkál, ami nem a megszokott takonykór/köhögés kategóriába tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!