Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nyitva vagy csukva van a...

Nyitva vagy csukva van a gyerekszoba ajtaja azoknál, ahol egyedül alszik el a gyerek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 12:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
résnyire nyitva,van éjjeli fény,de azért így több fény megy be arról nem is beszélve,hogy ha be van csukva egész éjjelre nagyon lehűl a szoba
2013. febr. 20. 12:53
 2/12 anonim ***** válasza:

be van teljesen hajtva. de nincs kilincsre csukva, és tárva sem.

kilincsre azért nem csukom, mert ha csak bekukkantok hozzá, akkor felébredne rá, ha meg tárva lene, akkor mikor a szoba elött elmegyek akkor lehet felébredne rá.

2013. febr. 20. 12:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Nálunk nyitva van.
2013. febr. 20. 12:54
 4/12 A kérdező kommentje:

Nálunk este becsukom teljesen, hogy ne zavarjuk, mert még fektetés után rakunk rendet a konyhában, zörgünk, hasonlók. Délutánra is így akartam szoktatni, de mindig meg kellett várnom bent, míg elalszik, nem aludt el magától.

Ma mondtam neki, hogy csak kicsit maradok, egyedül is meg kell próbálni elaludni, megy a bölcsiben is, pár perc után kimentem, de csak behajtottam az ajtót, nem csuktam. És elaludt egy hang nélkül. :)

Én nagyon meglepődtem.

2013. febr. 20. 12:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Nyitva van az ajtó nálunk.
2013. febr. 20. 13:01
 6/12 anonim ***** válasza:
teljesen nyitva van az esti alvásnál,mert nincs olyan közel a 2 szoba egymáshoz.Délutáni alvásnál(ha épp nem bölcsibe van,beteg..stb) akkor be van hajtva teljesen.
2013. febr. 20. 13:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Nalunk a gyerekszoba ajto csukva van ,szinten azert mint az elozo valaszolonal,h ne zavarjuk ha zorgunkde a haloszoba ajto nyitva van h biztossan meghalljam ha van valami -1,5 eves a kislanyom
2013. febr. 20. 13:31
 8/12 Golan Trevize ***** válasza:

Csukva van az ajtajuk, mert a nappaliból nyílik a szobájuk, zavarná őket a fény/zaj.

A kilincs halkan jár, ha valamiért bemegyünk, nem ébrednek fel rá.

2013. febr. 20. 13:41
 9/12 anonim ***** válasza:
6 hónapos kora óta délutáni alvásnál zárva van, este addig van zárva, míg mi le nem fekszünk. Akkor még bemegyek, elővarázsolom valahonnan a cumit(általában rajta fekszik) megigazítom a takarót, nyomok egy puszit a homlokára. Pici lakásban lakunk, a szobája a konyha mellett van, így nyugodtan tudok főzni, mosogatni, pakolni, nem zavarom, és este se zavarja, ha mi éppen filmet nézünk. Ha van valami pl: nem tud elaludni, vagy pisilnie kell, esetleg szomjas, akkor úgyis kijön szólni.
2013. febr. 20. 13:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi leszedtük az ajtót a 2 szoba között, és fellógattunk a helyére egy sötétítő függönyt, amit esténként behúzunk. Így nem lehet átlátni a 2 szoba között, viszont halljuk őt. + Mutatósabb így a szoba :)
2013. febr. 20. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!