3-4 évesetek holnap meddig maradhat ébren? Kibuktak anyósomon!
Anyósomékkal egy házban lakunk (külön lakások). ma este lementem megkérdezni, hogy holnap itthon lesznek-e mert akkor lemennénk kicsit estefelé. erre mondja, hogy mi az, hogy lemegyünk, mi húzzunk innen a francba bulizni, a gyerek meg marad és éjfélkor mennek ki tüzijátékozni, már megvett mindent! mondtam neki, hogy biztos nem, fáradtak vagyunk, két ünnep között is dolgoztunk, 10kor mind a hárman fekszünk le és alszunk, 2.-án egyébként is ovi van, nem engedem, hogy éjszaka közepén feküdjön, akkor 1.-én délig alszik, szerdáén meg nem tud felkelni... szerintem a 10órai fekvés is épp elég engedmény, fel sem fogja a gyerek még mi az az újév!
erre közli, hogy majd kirugdos minket az ágyból ha le merünk feküdni 10kor, ő megmondta, hogy mi lesz és ebből nem enged!
most komolyan, velem van a baj? azóta se térek észhez, jóban vagyunk anyóssal, soha nem volt vitánk, nem szokott beleszólni semmibe, ez az első ilyen, de nekem már most elegem van, csak én érzem, hogy túllépte azt a bizonyos határt?
Én mondjuk megengem neki , hogy addig legyen ébren amíg akar , úgy is elalszik ha meg nem nem . Egyszer van szilveszter . A fiaim (5,3 evesek ) tavaly is a nagyobbik 1 körül a kicsi 11 körül aludt el . Nálunk lesz idén a buli jönek a barátok mind gyerekekkel . Én is terhes vagyok , szerintem a gyerekek tuti éjfélig fennt lesznek! Ez az a nap amikor had legyenek már fent .
Én nem akarok senkit se leszolni de szilveszterkor 8-kor lerakni a gyereket bár ti tudjátok .
Anyosod egy kicsit sokat enged meg magának .
4-es vagyok.
Ezt el kell mesélnem. Egyszer anyósom házában szilvesztereztünk a sógornőmékkel négyesben. Anyósom is otthon volt, de csak rövid ideig volt köztünk, hamar elvonult a szobájába az emeletre. Persze koccintani lejött, de utána egyből visszament. A sógornőmék 2 éves kisfia az emeleten aludt. Gondoltam éjfél után felosonok, adok egy puszit az arcára álmában. Erre mit látok! A gyerek ül az ágyban, megy neki a TV és anyósom pezsgővel itatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!