Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3-4 évesetek holnap meddig...

3-4 évesetek holnap meddig maradhat ébren? Kibuktak anyósomon!

Figyelt kérdés

Anyósomékkal egy házban lakunk (külön lakások). ma este lementem megkérdezni, hogy holnap itthon lesznek-e mert akkor lemennénk kicsit estefelé. erre mondja, hogy mi az, hogy lemegyünk, mi húzzunk innen a francba bulizni, a gyerek meg marad és éjfélkor mennek ki tüzijátékozni, már megvett mindent! mondtam neki, hogy biztos nem, fáradtak vagyunk, két ünnep között is dolgoztunk, 10kor mind a hárman fekszünk le és alszunk, 2.-án egyébként is ovi van, nem engedem, hogy éjszaka közepén feküdjön, akkor 1.-én délig alszik, szerdáén meg nem tud felkelni... szerintem a 10órai fekvés is épp elég engedmény, fel sem fogja a gyerek még mi az az újév!

erre közli, hogy majd kirugdos minket az ágyból ha le merünk feküdni 10kor, ő megmondta, hogy mi lesz és ebből nem enged!

most komolyan, velem van a baj? azóta se térek észhez, jóban vagyunk anyóssal, soha nem volt vitánk, nem szokott beleszólni semmibe, ez az első ilyen, de nekem már most elegem van, csak én érzem, hogy túllépte azt a bizonyos határt?

2012. dec. 30. 23:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%
Nem csak Te érzed, tényleg túlléptem. Az én háromévesem holnap a szokásos időben, azaz este nyolckor lefekszik, és kész. Pedig ő nem is megy sehová 2-án, mert én még itthon leszek azon a héten. De akkor sem. A helyedben lemennék anyósomhoz, és elbeszélgetnék vele. Ha tényleg jó a viszonyotok, akkor meg kell értenie. Nem lehet, hogy csak viccelt?
2012. dec. 30. 23:29
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem túlléptem, hanem túllépte. :)
2012. dec. 30. 23:29
 3/25 anonim ***** válasza:
61%
Ha jó a viszonyotok akkor ezeket a szavakat ő viccesen mondta de komolyan gondolta ,fiatalok menjenek bulizni ő meg a kis unokával elszórakozik.Én megértelek hogy fáradt vagy és ezt Te érzed.Ez más kérdés.De ne vedd rosszallóan hogy a piciddel akarja az évet búcsúztatni.Más hogy örülne...Nem kell olyan komolyan venni a kelést.Kipiheni a gyerek addig magát.Lazulj el picit és szerintem ezen ne mérgelődj.
2012. dec. 30. 23:32
 4/25 anonim ***** válasza:
83%
Hát azért az elég durva, hogy egy 3 éves éjfélig fennt legyen. Sőt az nem éjfél, mert mire egy ilyen ünneplés után ágyba kerül az legalább 1 óra. Napokig nem lehetne vele bírni ezután.
2012. dec. 30. 23:36
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Az igaz hogy még nem neki való!!De máshonnan közelítem meg a dolgokat,Ő nem akar-akart rosszat.Csak nem gondolta végig hogy talán nem biztos hogy ez így helyes.A másik meg hogy az ember tényleg túl van hajtva és lehet hogy tényleg pihennének.Szerintem ezt kulturáltan meglehet beszélni.
2012. dec. 30. 23:44
 6/25 anonim ***** válasza:
79%
Értem a jószándékot, hisz nektek is jót akart, hogy kikapcsoljatok, és a picinek is örömet akart szerezni. De egy 3 évesnek ez még nem való. Felborul a kis napirendje, a megszokott ritmusa, és csak sírás, nyűgösködés lesz a vége. Kedves az elgondolás, de pár évet még várni kéne!
2012. dec. 30. 23:53
 7/25 anonim ***** válasza:
43%

Én mondjuk megengem neki , hogy addig legyen ébren amíg akar , úgy is elalszik ha meg nem nem . Egyszer van szilveszter . A fiaim (5,3 evesek ) tavaly is a nagyobbik 1 körül a kicsi 11 körül aludt el . Nálunk lesz idén a buli jönek a barátok mind gyerekekkel . Én is terhes vagyok , szerintem a gyerekek tuti éjfélig fennt lesznek! Ez az a nap amikor had legyenek már fent .

Én nem akarok senkit se leszolni de szilveszterkor 8-kor lerakni a gyereket bár ti tudjátok .

Anyosod egy kicsit sokat enged meg magának .

2012. dec. 30. 23:54
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok.

Ezt el kell mesélnem. Egyszer anyósom házában szilvesztereztünk a sógornőmékkel négyesben. Anyósom is otthon volt, de csak rövid ideig volt köztünk, hamar elvonult a szobájába az emeletre. Persze koccintani lejött, de utána egyből visszament. A sógornőmék 2 éves kisfia az emeleten aludt. Gondoltam éjfél után felosonok, adok egy puszit az arcára álmában. Erre mit látok! A gyerek ül az ágyban, megy neki a TV és anyósom pezsgővel itatja.

2012. dec. 30. 23:58
 9/25 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva!
2012. dec. 31. 00:02
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy van, hogy ha elalszik 10-kor, akkor alszik, de ha bírja, maradhat tovább is.
2012. dec. 31. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!