Ha el kell költöznünk abból a kerületből, ahol jelenleg lakunk, attól még maradhat az oviban?
Figyelt kérdés
Pesten élünk, de hamarosan költöznünk kell, a szomszédos kerületbe. Lányom szeptemberben kezdte az óvodát, és nagyon szereti, tökéletes óvónők, szép ovi, szóval minden tökéletes. Viszont sajnos mennünk kell, aminek nagyon nem örülünk, de nincs más választásunk... Szeretném ha ott maradhatna, nem tudom van e erre lehetőség. Nem szívesen veszem ki az oviból és viszem át egy másikba. Szerintetek maradhat? Vagy mi ennek a menete? Köszi a válaszokat előre is.2012. nov. 14. 09:04
2/2 anonim válasza:
Konkrétan én sem tudom, de szerintem maradhat ott, mert sok gyerek nem abba az oviba jár, ahova körzetileg tartozna, hanem oda, ami mondjuk a szülő munkahelyéhez közel esik, vagy épp más miatt az az ovi szimpatikus. Ha van hely a kötelezően felveendő gyerekek mellett, akkor felveszik a nem oda tartozókat is. Az pedig, hogy ti már eleve oda jártok, automatikusan helyet biztosít nektek, nem kell eljönnötök onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!