Meddig maradhat még meg a köhögés?
Figyelt kérdés
Kisfiam beteg volt egy hete,azóta köhög nappal néha néha,de éjjelre robitussint száraz köhögésre adok!azt hallottam hogy betegség után ez a tünet marad meg sokáig,igaz ez?doktornő megijesztett azt mondta csak nehogy átalakuljon asztmává!ez ugye nem igaz?2012. okt. 5. 23:42
1/4 anonim válasza:
de igaz,ugyanez volt tavaly nálunk is.volt hogy 3 hétig is eltartott a köhögés,és gyakorlatilag semmi nem segített.volt olyan éjszakánk,hogy 3 órát voltunk fent a köhögés miatt, a doki szerint allergiás köhögés de akkor is kéne tenni valamit,szerintem nem normális,most mára megint elkezdett köhögni,most adom neki a studalt,mert az az elején még segít,és csak bízok benne hogy idén nem lesznek 3 hetes köhögéses megbetegedések.
2/4 anonim válasza:
Kisfiam 2 hete volt beteg, de még mindég köhög, tehát már 3. hete.
3/4 anonim válasza:
én úgy tudom hogy ha sokáig megmarad a nátha vagy köhögés,akkor az már szövődményes,tehát ráment a fülére vagy máshova.az én kisfiam asztmás,nem hinném hogy egy sima nátha alakulna át asztmává...ezt nem értem,más "tünetekkel" kezdődik,vagy befullad egy orrfolyás után vagy futkorászás után köhög,stb..egyébként a köhögés marad meg legtovább,ez így van,adhatsz neki csillapítókat főleg éjszakára,attól függően hogy hurutos vagy száraznak hallod!
4/4 anonim válasza:
Ha bekened alvás előtt a hátát, sokkal többet érsz, mint a különféle szirupos köhögés csillapítókkal.
Nem írtad hány éves.
3 éves kor alatt Baby luuf, 3 év felett Kinder Luuf balzsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!