Elhúzódó köhögés miatti kivizsgálás?
Pont ezért mentek, hogy megtudjátok mitől köhög, nyugalom.
Ha megnyugtat nálunk sajna nincs olyan, hogy elhúzódó, két eset van, vagy reagál a gyógyszerekre, vagy azonnal KH egy hétre. Ezen a héten szerencsénk van, nem kellett rohanni vele ventolinra és egyéb "finomságokra"(streoid, és vagy 4féle más gyógyszer).
És hidd el, én is inkább vinném kicsit tanácstalanul dokihoz, hogy na mi is van, mint kékes-szürkés-lilásan, remegve, zihálva...
Először 5hónaposan vittem ügyeletre, mert a köhögés keserves sírásba torkolt, első gyerek nem tudtam mi lehet. Hát egy hét kh lett, csodás szerekkel tömték a kicsit. Volt egy esténk amikor 40fokos láza lett:(
Következő egy évvel később, akkor szó szerint szürke volt a gyerekem, és rángógörcs is előjött, mert alig kapott levegőt, ott is azonnal ventolin...
Most 3éves egy év nyugi után erre a hétre jött ki neki, egész héten azon imádkoztam csak ne legyen KH. Kopkop jobban van.
Nálunk beszűkülnek a hörgők, a sok váladék beragad, azért köhög, végül az egész begyullad:S
Erre a hétre csak az alap gyógyszere 11eforint volt. És nem kellett komoly gyógyszert megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!