Mitől köhöghet 2 és fél éves lányom? Semmi más tünete nincs!
Figyelt kérdés
Menjünk ügyeletre vagy ha nem lázas akkor várjunk hétfőig?
Esetleg addig adjak-e neki valamit?
Bioparox spray van itthon, nurofen és rinathiol köptető. A torka valószínűleg nem fáj, mert eszik és iszik is(citromos teát is megitta).
2012. júl. 28. 16:29
1/7 anonim válasza:
Lehet légcsőhurutja van. Nálunk most az tombol. Ügyeletre vinni, ha nincs láza nem kell szerintem. A Rinathyolt adhatod, meg langyos tea, esetleg méz, ha szereti. Este 6 után már ne adj köptetőt viszont, mert akkor nem tud aludni, ha van valami csillapító(Sinecod pl. )az mehet éjszakára. Ja meg 2x fél ampulla calcimusc is segít.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
à linkelo vagyok. 3 napja alkalmazom es teljesen elmult a kohogese. jo egeszseget nektek is!
4/7 anonim válasza:
bocsi! marmint a feldarabolt voroshagymat.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
Na én meg lefekvés előtt adtam neki rinathiolt! Ha nem múlik el akkor majd hétfőn megmutatom a dokinak!
2012. júl. 28. 20:58
6/7 anonim válasza:
Kislányom is köhög, minden más tünet nélkül. Nagyon meglepődtem ezért, amikor a doktornő azt mondta, náthás és ez folyik le a torkába, az irritálja. Így a köhögésre semmit nem kaptunk, hanem orrspray, orrcsepp, orrszívás a recept. Szerintem nyugodtan várj hétfőig, ha nem lázasodik be, de dokihoz mindenképp vidd el. Jobbulást neki!
7/7 anonim válasza:
2 éves lányom most jön ki belőle. Nem volt láza, de nagyon köhögött (öklendezett, azt hittem, megfullad) és ici-picit folyt az orra (de még szívni sem kellett). Én rhinatiolt adtam neki napi 2x, de a másodikat du. 4-kor, este már nem szabad. Ja és Tantuum Verde spray-t fújtam neki napi 2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!