Mitől köhöghet a 8 éves lányom, MINDEN éjjel? (lásd lennt)
Többször befulladt,és nagyon hirtelen jelentkező rohamai voltak...kruppos-laringitiszes!!!!De most nincs hideg évszak...mégis azt veszem észre,hogy este amikor lefektetem.....száraz ,rohamszerűen köhög ..olyan mintha félrenyelne!!SEMMI panasza nincs....kb. 3-4 napja tart....ilyenkor adok neki calcium pezsgőtablettát vízben felhigitva..utánna elalszik.Vajon kell köhögéscsillapító??Melyiket használjam??
Köszönöm!
Én már második éjjel adom be a 3 évesemnek a Rectodelt kúpot.
És az első rohama is tavaly júliusban volt, a nyár kellős közepén. Eszembe sem jutott, hogy kruppolhat, aztán elég csúnya vége lett akkor.:(
Már nem is annyira évszakfüggő ez a hülye hajlam.
DOKI!
Nekem van Refluxom....PAntacidot szedek!!!Voltunk hasi UH-n 2 hónapja ,negativ lett!
23:24!
Ne is mondd!Kb. 20 zárójelentésem van ...a rohamok miatt legutobb április elején voltunk bennt a kórházba mentővel mert befulladt!De mível nem asthmás,"csak" asthmatikus ..nem írják fel a "pipát"..pedig csak az használ ilyenkor!
Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!