Mitől köhöghet a 8 éves lányom, MINDEN éjjel? (lásd lennt)
Többször befulladt,és nagyon hirtelen jelentkező rohamai voltak...kruppos-laringitiszes!!!!De most nincs hideg évszak...mégis azt veszem észre,hogy este amikor lefektetem.....száraz ,rohamszerűen köhög ..olyan mintha félrenyelne!!SEMMI panasza nincs....kb. 3-4 napja tart....ilyenkor adok neki calcium pezsgőtablettát vízben felhigitva..utánna elalszik.Vajon kell köhögéscsillapító??Melyiket használjam??
Köszönöm!
Ventolin sprayt írass fel, ha asztmatikus, 8 évesnek talán már Babyhaller nem is kell, ami vény nélkül és vénnyel is 7000.- körül van. (az enyém 3 éves)
Ez hörgőtágító, sokat segít.
Fel, persze, simán.
Sőt, nekem megtették azt a gyógyszertárban, hogy kiadták előre, otthagytam egy 1000.-est, kaptam bilétát és másnap vittem be a receptet, akkor vissza is kaptam közel 400.-ot.
Nektek is! :)
Azért egy doki hallgasson rá a légzésére.
Sajnos nem tudták megmondani,hogy mitől köhögött.De elmúlt...
Egyébként az orrmanduláját 2 éve kivetettem.Köszi szépen a hozzászólásokat!Minden jót!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!