Normális vagyok hogy ilyen érzéseim vannak? Úgy érzem cserben hagyom a lányom!
28hónapos a kislányom,és eddig soha nem voltam távol tőle pár óránál tovább. Sajnos temetés miatt 4napra el kell utaznom,220km-t.
Ő marad itthon az apjával. Nem tudom hogy lesznek el,mert eddig ők sem voltak egyedül. A férjem ráadásul meg sem tudja normálisan fésülni(hosszú,dús haja van). Ruhát is úgy ad rá ha megmondom mit. Attól félek úgy fogja kivinni az utcára mint egy kis ágrólszakadtat!
Nagyon túlreagálom???
picit túlreagàlod...de ez sztem természetes!!!!
Az apuka biztos van olyan érett h.feltudja öltöztetni,vagy megfésülni....meg amugy is most muszály megcsinálnia.
Legalabb picit tanul;)
Nyugodj meg,biztos minden jó lesz..
Igen érzem hogy túlreagálom,de akkor is bennem van ez a rossz érzés!:(
A fésülködést meg nem egyszer mutattam a férjemnek,egyszerűen nem megy neki. Szegény gyereknek csinált olyan frizurát hogy .....:)!
Ne haragudj, hogy ezt írom, nem bántásból, hanem teljesen jó szándékból teszem:
nagyon jót fog tenni mindenkinek, hogy elutazol.
Saját tapasztalat, hasonlóan kisajátítottam a lányom magamnak, míg el nem kellett mennem szülni. Konkrétan meg volt sértődve a gyerek, hogy hazamentem. Hidd el nagyon jól fogják érezni magukat, végre Apa is kiélheti magát, a lányod is élvezheti a figyelmét. Neked pedig nem árt, hogy megbizonyosodsz arról, hogy pótolható vagy. Mert azért valljuk be ez baromi rossz érzés nekünk anyukáknak...
3 gyerekes
lehet, hogy túlreagálod, de nem vagy egyedül ezzel...
nekem 23 hós a lányom, de az jóéletért se bíznám a férjemre...tök gáz, de nem hiszem, hogy életben tudná tartani, annyira béna. :-DDD
Ez most nevetséges, de tényleg így érzek, hiába tudom az agyammal, hogy ez marhaság, tehát hogy más is van így, mint most Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!