Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák szerintetek a bérlőnél...

Anyukák szerintetek a bérlőnél kell legyen a lakás összes kulcsa? A tulajnál nem maradhat egy sem?

Figyelt kérdés
Bocsi h titeket kérdezlek,de a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.
2012. márc. 22. 20:40
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
35%
Én bérlő vagyok évek óta. Volt akinek volt kulcsa, szerintem ez nem jó ötlet, mert ha netalántán eltűnik valami, akkor van kire fogni. Mellesleg kiadja, a bérlő magán szférát épít amihez nincs köze a tulajnak. Ha vizitelni akar jelentkezzen.
2012. márc. 22. 20:42
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Akárhogy is az ő tulajdona, csak akkor mehet be, ha ti is otthon vagytok.
2012. márc. 22. 20:52
 3/29 A kérdező kommentje:

Én a tulaj vagyok és a bérlők azt szeretnék h nekem ne legyen kulcsom.

Nekem nem tetszik ez.Se a kapuhoz se a lakásajtóhoz.

Sokszor hetekig nem lehet elérni őket telefonon se ,mert elútaznak és akkor ha valami probléma van ki nyissa ki az ajtót,ha nincs kulcsom és fémajtó van?

Vízórák leolvasásakor elmennek és akkor csak átalányt fizetnek,nem a valós fogyasztást....

2012. márc. 22. 20:56
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is bérlő vagyok.Már több albérletben is voltam.Most pl nincs a főbérlőnek kulcsa (állítólag), de volt olyan főbérlőnk akinek volt!Én annak nagyon örültem, főleg mert egyszer kizártam magam!!! :/ És jó volt, hogy volt kihez fordulni...Meg hát tényleg bármi történhet.Nekem szerencsémre eddig még nem volt semmi problémám...
2012. márc. 22. 20:56
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

A tulaj csak a bérlő tudtával és engedélyével mehet be a kiadott lakásba. Ha van kulcsa,és bemegy a bérlőhöz,akkor magánlaksértést követ el.

Felén úgy szokás,hogy a tulaj előre megbeszélt időpontban megy a bér és a rezsiért. Ha szükségesnek látja,akkor ellenőrzi a lakás állapotát.

2012. márc. 22. 20:57
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a tulaj!Te diktálsz!Ha nem tetszik, akkor szedjék a sátorfájukat...
2012. márc. 22. 20:57
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen-igen.Fő a békesség.Ha még van is kulcsod, még akkor se menjél oda úgy, hogy nincs bent a bérlő.Végül is, azzal vádol meg amivel akar, ha nélküle vagy a lakásba.

Ja meg ha mondjuk péntekről szombatra lelépnek szó nélkül, akkor neked fel kell törnöd a saját lakásodat???Ez nem logikus.Legyen csak kulcsod, vész esetére!

2012. márc. 22. 21:00
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Mióta a bérlőid?
2012. márc. 22. 21:03
 9/29 A kérdező kommentje:

Ma vettem meg a lakást és gondoltam maradjanak ,de ezek után már nem is tudom.

Azt se akarták h amikor adják a bért felmenjek.Hogy majd Ők lejönnek a ház elé.

A régi tulaj másfél hétig nem tudta nekünk megmutatni az eladó lakást,mert a bérlők nem értek rá.

Amikor végre ráértek akkor is sürgettek,h Ők épp enni készültek.1 percre tudtuk megnézni.

Nekem még pénzt nem adtak,csak az áprilisi díj következne elsején.

Ti hagynátok h tovább Ők lakjanak,ha ennyire rossz volt az első benyomás?

2012. márc. 22. 21:06
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Kötöttél velük új szerződést?Azért ne hogy már a nyúl vigye a puskát!!!Én nem értem ezt az egészet, egyébként....na mindegy.Gondolom raktak le kauciót, én azt leraknám nekik úgy, hogy ebben benne legyen az, hogy 1 hónapot lelakhatnak (szóval ha mondjuk 100-et raktak le, akkor 50et adnék, és egy hónapot ott lehetnének.), és megkérném őket, hogy legyenek kedvesek másik helyet keresni, és neked is van 1 hónapod, hogy bérlőt keress.
2012. márc. 22. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!