Anyukák szerintetek a bérlőnél kell legyen a lakás összes kulcsa? A tulajnál nem maradhat egy sem?
Én a tulaj vagyok és a bérlők azt szeretnék h nekem ne legyen kulcsom.
Nekem nem tetszik ez.Se a kapuhoz se a lakásajtóhoz.
Sokszor hetekig nem lehet elérni őket telefonon se ,mert elútaznak és akkor ha valami probléma van ki nyissa ki az ajtót,ha nincs kulcsom és fémajtó van?
Vízórák leolvasásakor elmennek és akkor csak átalányt fizetnek,nem a valós fogyasztást....
A tulaj csak a bérlő tudtával és engedélyével mehet be a kiadott lakásba. Ha van kulcsa,és bemegy a bérlőhöz,akkor magánlaksértést követ el.
Felén úgy szokás,hogy a tulaj előre megbeszélt időpontban megy a bér és a rezsiért. Ha szükségesnek látja,akkor ellenőrzi a lakás állapotát.
Ja igen-igen.Fő a békesség.Ha még van is kulcsod, még akkor se menjél oda úgy, hogy nincs bent a bérlő.Végül is, azzal vádol meg amivel akar, ha nélküle vagy a lakásba.
Ja meg ha mondjuk péntekről szombatra lelépnek szó nélkül, akkor neked fel kell törnöd a saját lakásodat???Ez nem logikus.Legyen csak kulcsod, vész esetére!
Ma vettem meg a lakást és gondoltam maradjanak ,de ezek után már nem is tudom.
Azt se akarták h amikor adják a bért felmenjek.Hogy majd Ők lejönnek a ház elé.
A régi tulaj másfél hétig nem tudta nekünk megmutatni az eladó lakást,mert a bérlők nem értek rá.
Amikor végre ráértek akkor is sürgettek,h Ők épp enni készültek.1 percre tudtuk megnézni.
Nekem még pénzt nem adtak,csak az áprilisi díj következne elsején.
Ti hagynátok h tovább Ők lakjanak,ha ennyire rossz volt az első benyomás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!