Anyukák szerintetek a bérlőnél kell legyen a lakás összes kulcsa? A tulajnál nem maradhat egy sem?
Hát igen.
Nincs rendetlenség meg kosz sem,legalábbis amikor megmutatták szép rend és tisztaság volt,viszont én is elgondolkodtam h miért állnak így a dologhoz,amikor én pozitívan kezeltem.
Ha Ők azt feltételezik rólam ,h bemegyek anélkül hogy Ők otthon legyenek,vagy még azt is felhozták h eltűnik a dolgaikból...szóval ha ennyire gyanakvóak és ennyire aljasnak látnak azután h megengedem h továbbra is ott lakjanak,,,,nem értem.Rosszal rosszat vált ki.
Nem lehet h drogoznak?
A sok kicsi sokra megy,valahogy még elviseltem volna h nincs kulcsom,de hát le kell olvasni az óraállást!
Anélkül hogy lehet lakást venni?
Mi mikor albérletbe laktunk a férjemmel,akkor a tulaj azt mondta nincs kulcsa,de biztosan volt s terepszemléket is tartott mindig mivel, egyszer égve felejtette a wc-be a villanyt.
4 gyerkőc anyukája
Hát lehet, hogy tényleg azért nem akarják, hogy kulcsod legyen, meg bármikor felmenj, mert tényleg drogoznak, bár én inkább azt tartom valószínűnek, hogy olyan tevékenységet folytatnak a lakásban, ami a szerződésben nincs benne. Pl. fodrász az egyikük, és ott fogadja a vendégeit. Elvileg ezt nem lehetne, ha nincs benne a szerződésben. Vagy bármi hasonló szolgáltatás, amit folyamatosan a lakásban végez. Mivel lakóépület, lakhatás céljára vették ki, nem folytathat ott üzleti tevékenységet, hacsak nincs benne a szerződésben, hogy azt is lehet.
De az is lehet, hogy lakik ott más is, és valamiért őt nem akarják belevenni a szerződésbe, talán félnek, hogy nem engednéd, vagy a jó ég tudja, lehet, hogy ez a további lakó meg nekik fizet, fogalmam sincs, de ilyenek szoktak lenni az okai a lakók titkolózásának.
Veled nincsenek szerződésen,vagyis jelen pillanatan jogtalanul tartozkodnak a lakásodan. mennyien e vannak jelentve lacimre oda,akkor haladéktalanul tedd meg a kényszer kijelentést.
Teljesen természetes h a tulajdonosnak van kulcsa.
Ne hogy már a nyúl vigye a puskát.
Ki velük minnél előbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!