Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák szerintetek a bérlőnél...

Anyukák szerintetek a bérlőnél kell legyen a lakás összes kulcsa? A tulajnál nem maradhat egy sem?

Figyelt kérdés
Bocsi h titeket kérdezlek,de a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.
2012. márc. 22. 20:40
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Hát igen.

Nincs rendetlenség meg kosz sem,legalábbis amikor megmutatták szép rend és tisztaság volt,viszont én is elgondolkodtam h miért állnak így a dologhoz,amikor én pozitívan kezeltem.

Ha Ők azt feltételezik rólam ,h bemegyek anélkül hogy Ők otthon legyenek,vagy még azt is felhozták h eltűnik a dolgaikból...szóval ha ennyire gyanakvóak és ennyire aljasnak látnak azután h megengedem h továbbra is ott lakjanak,,,,nem értem.Rosszal rosszat vált ki.

Nem lehet h drogoznak?

2012. márc. 22. 23:23
 22/29 A kérdező kommentje:

A sok kicsi sokra megy,valahogy még elviseltem volna h nincs kulcsom,de hát le kell olvasni az óraállást!

Anélkül hogy lehet lakást venni?

2012. márc. 22. 23:25
 23/29 anonim ***** válasza:

Mi mikor albérletbe laktunk a férjemmel,akkor a tulaj azt mondta nincs kulcsa,de biztosan volt s terepszemléket is tartott mindig mivel, egyszer égve felejtette a wc-be a villanyt.

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 23. 08:21
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem hogy náluk legyen az összes kulcs, menjenek más albérletbe. Én meg se vettem volna úgy, hogy valaki ott lakik benne, először menjen ki aztán vettem volna meg. Remélem ki tudod tenni őket, mert szerintem nehéz lesz leírásod alapján.
2012. márc. 23. 09:04
 25/29 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy tényleg azért nem akarják, hogy kulcsod legyen, meg bármikor felmenj, mert tényleg drogoznak, bár én inkább azt tartom valószínűnek, hogy olyan tevékenységet folytatnak a lakásban, ami a szerződésben nincs benne. Pl. fodrász az egyikük, és ott fogadja a vendégeit. Elvileg ezt nem lehetne, ha nincs benne a szerződésben. Vagy bármi hasonló szolgáltatás, amit folyamatosan a lakásban végez. Mivel lakóépület, lakhatás céljára vették ki, nem folytathat ott üzleti tevékenységet, hacsak nincs benne a szerződésben, hogy azt is lehet.

De az is lehet, hogy lakik ott más is, és valamiért őt nem akarják belevenni a szerződésbe, talán félnek, hogy nem engednéd, vagy a jó ég tudja, lehet, hogy ez a további lakó meg nekik fizet, fogalmam sincs, de ilyenek szoktak lenni az okai a lakók titkolózásának.

2012. márc. 23. 09:45
 26/29 anonim ***** válasza:
Ha normálisak lettek volna, akkor meg lehetett volna azt beszélni, hogy minden kulcs náluk van, de ha probléma van és be kell menned a lakásba (óraleolvasás vagy bármi), akkor nem tűnhetnek el, hanem időpontot egyeztettek a látogatáshoz vagy ha nem lennének otthon, akkor a kulcsot átadják előtte. De hogy ennyire negatívan állnak a dolgokhoz, én kiraknám őket. Azért elég pofátlan viselkedés, hogy ne nézze meg a leendő vevő a lakást, mert ők most épp kajálni akarnak. Nyilván nem órákat töltöttél volna a lakásban, hanem max. fél óra. Szóval én kiraknám, majd írd meg a fejleményeket.
2012. márc. 23. 10:01
 27/29 anonim ***** válasza:
Én tulaj vagyok szintén és soha fel se merült, hogy nekem ne lehetne kulcsom. Természetesen van kulcsom a lakáshoz és a postaládához is. És ha meg akarom látogatni őket akkor bejelentkezem, csak úgy nem állítok oda, ez is természetes. Ilyen bérlőkkel én óvatos lennék nagyon, én is megjártam sajnos már egyszer, azóta nagyon vigyázok.
2012. márc. 23. 11:19
 28/29 anonim ***** válasza:
Na voltál a bérlőknél?Mi volt?nagyon kíváncsi vagyok...remélem nincs semmi baj!!!
2012. márc. 23. 17:43
 29/29 anonim ***** válasza:

Veled nincsenek szerződésen,vagyis jelen pillanatan jogtalanul tartozkodnak a lakásodan. mennyien e vannak jelentve lacimre oda,akkor haladéktalanul tedd meg a kényszer kijelentést.

Teljesen természetes h a tulajdonosnak van kulcsa.

Ne hogy már a nyúl vigye a puskát.

Ki velük minnél előbb!

2012. márc. 23. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!