Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora az esély arra, hogy a...

Mekkora az esély arra, hogy a bölcsiben maradhat?

Figyelt kérdés
Gyermekem bölcsödés. Én 4 órában dolgozom, de nem azon a munkahelyen ahonnan vele jöttem el terhességre. Most újra terhes lettem. Amint letelik a 12 hét, a főmunkahelyemről szeretnék újra táppénre menni, mert onnan több a pénz. mekkora az esélye annak, hogy a bölcsiben hagyhatom a gyerkőcöt? veszélyeztetett terhesnek vagyok nyilvánítva.
2012. febr. 28. 08:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Minek kötnéd az orrukra, hogy te otthon vagy?

Új gyereket meg már úgysem vennének be ilyenkor, úgyhogy ne is legyen emiatt lelkifurdalásod.

2012. febr. 28. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha anyuka otthon van, akkor simán kitehetik a nagyobbikat a bölcsiből, ha tudomást szereznek róla.
2012. febr. 28. 11:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Még ez év nyár végéig járnánk elvileg bölcsibe. A 2. gyerkőc pedig szeptember végén születik. persze a szeptemberi ovikezdés függ nagyban attól, hogy hogyan sikerül a pelusról való leszokás.
2012. febr. 28. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Honnan szereznének róla tudomást? Ha te nem mondod meg?

Viszont miután megszültél, és nem veszik át oviba, utána kitehetik, az igaz. Ez érthető is, hiszen alig van hely, kell annak, akinek dolgoznak a szülei. Szerintem neked is jobb lesz, én nem vittem a nagyobbat sehova, teljesen bezavart volna a napirendbe.

2012. febr. 28. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!