Oviban miben van gyermeked? Szerintem a melegítő naci a legkényelmesebb. Bölcsiben is abban volt, oviba sem öltözetem máshogy. Csak érdekel mások véleménye is.
Kislány és kiköveteli magának a szoknyát :)) Nőből van! :))
Így egy harisnya, szoknya és vékony hosszú ujjú póló van rajta (21-22 fok van az oviban)
Én pl azért is szeretem így öltöztetni télen, mert így legalább tuti, hogy rajt van a harisnya a kinti ruha alatt, ha kimennek.
Nekem lányom van, mi itthon úgy vagyunk, hogy trikó, hosszú ujjú póló, harisnya (legfőképp, mert a zoknit azonnal leszedi magáról), meg egy nadrág. Az oviba is így vittem, bár csodálkoztam, hogy reggel minden anyuka nagy öltöztetést rendez, szoknya, meg ilyenek.
Aztán 1 hét múlva nekem is mondta az óvónő, hogy a gyereknek nagyon meleg van így, ne adjak rá harisnyát, meg nadrágot is, elég az egyik. Így nálunk is az lett, hogy harisnya, meg szoknya. Mert így tuti kénytelenek átöltöztetni, ha kimennek. Meg most már ő is látja a többi kislánytól, és ő is akarja. Úgyhogy a tél közepén vehettem szoknyákat neki.
A fiúk nálunk harisnyában, meg rövid nadrágban vannak.
Jó annak, akinek lánya van, mert ott a harisnya-szoknya tök praktikus! Főleg ebben a hidegben, amikor kintre muszáj harisnyát venni az overál alá.
Sajna a fiam nem tudja le-fel venni a harisnyát, így beküldtem az oviba simán harisnyával, mire megkaptam az ovónénitől, hogy így nem lehet, legalább egy rövid gatyát adjak rá. Rettentő hülyén néz ki szegény gyerekem, de amíg nem tudja a melegítőt lecserélni, addig muszáj... Jobb lesz ha jön a tavasz.
Bocsi, ez kicsit OFF válasz volt, de amúgy én is a melegítőre szavazok! :)
Utolsó, nálunk is harisnyában és rövid naciban vannak a fiúk, még a nagycsoportosok is, mert az óvónénik kimondottan kérték, hogy ne legyen nadrág-harisnya cserélgetés nap közben.
Én egyáltalán nem látom, hogy annyira butácskán néznének ki. Aranyosak. De inkább így, mint hogy ne figyeljenek rá, és folyton beteg legyen. Tök jó össze lehet kombinálni a rövid nacit a harissal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!