Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon gaz ha 4 eves fiam meg...

Nagyon gaz ha 4 eves fiam meg ejjel pelenkas?

Figyelt kérdés
hallani sem akar rola h.nelegyen ejjel rajta pelenka,1-1,5 eve nem pelenkas nappal.nem is tudom hogyan kezdjek nekki ejjel eleg sokat iszik ,igy mindig tele van a pelenka ,szoval ha nem adok ra pelust akkor szerintem reggelre 4szer kellen attoltoztetnem,mert oszze pissilne magat...szoval nemtudom hogy kezdjek hozza foleg h.hallani sem akar o sem rola.
2012. szept. 10. 19:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
38%
OFF: Igazi példamutató szülő lehetsz, kedves ERŐSEBB!!!!Bizonygasd csak, hogy gyengébb a másik, ettől aztán több leszel! És igenis van kedvem ágyneműt cserélni, igenis nem érdekel mennyi problémával jár, mert érte teszem, meg értünk! Mostmár szuperanyázhatsz is, mert nyilván a támadó szavaid téged felemelnek. :-) Igazán szánalmas.
2012. szept. 11. 18:06
 22/27 anonim ***** válasza:
Ne döntsd el kedves előző, hogy én mennyire vagyok példamutató szülő legyél kedves! Köszönettel!
2012. szept. 11. 18:12
 23/27 anonim ***** válasza:
24%

Azt írtad nem tudod hogy kezdj neki!!! Ez akárhogy is nézzük azt jelenti, hogy 4 év alatt eszed ágában sem volt megpróbálni!

Ha úgy hangzott volna a kérdés, hogy próbáltad már 3 évesen,3,5 évesen, most is, de hiába, mert 1 hét után is csurom vizes az ágy reggelre, akkor hidd el nem kaptál volna "bunkó" választ.

De ha neked a 4 éves gyereked dirigál, hogy mit akar vagy mit nem, és te meg sem próbálod. Hidd el sokkal nehezebb lesz későn. Te kérdésed azt mutatja, hogy nem is próbálkoztál vele,hanem máris engedsz a gyereknek, mert hallani sem akar róla. Hát könyörgöm, az anyja vagy...a gyerek nem tudja milyen lehet éjjel pelenka nélkül. Jó hogy hallani sem akar róla. Nem fogja neked azt mondani :"anyukám mostmár érett vagyok az éjjeli szobatisztaságra". TE dolgod megpróbálni..sőt 2 havonta újra és újra megpróbálni. Már ezt onnanstól kezdve kellett volna, amikor nappalra megbízhatóan szobatiszta lett!!!

2012. szept. 12. 18:00
 24/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolso mikor nappal szobatiszta lett, akkor probalkoztunk ejjelre is ,de nem ment,azt pedig azert irtam h.nemtudom hogyan kezdjek hozza ,mert sokat iszik ejjel es mindig tele a pelus regglre,es ha nem adok neki inni fel kell es ker,es akkor is nem 1-2 korty hanem eleg sok,nehany baratunk gyereke mar azt azt mondta ne add ram anya ejszakara sem,nekem ebbe nincs szerencsem mert az enyem meg keri,eroszakkal es sirassal nem erek el semmit...
2012. szept. 12. 18:17
 25/27 anonim ***** válasza:
59%
Ne ócsároljuk már a kérdezőt ok? Nem tudja hogy kezdjen hozzá, ezért tette fel a kérdését! Senki nem lát abba bele, hogy mit hogyan próbálkoztak, szorítkozni kellene a kérdés megválaszolására, nem megmondani ismeretlenül, hogy bizonyára nem próbálkozott és mennyire hibás. És? Lehet, hogy te másban vagy ennyire hibás nem? Nem vagyunk tökéletes anyukák, de próbálkozunk! Nem egyformák a gyerekek, minden gyerek másképp reagálja le a dolgokat. És röhögni fogtok, nekem anyám azt mesélte, hogy ÉN KÉRTEM TŐLE, HOGY NE TEGYEN MÁR RÁM ÉJJEL PELENKÁT! Anyu azt mondta, ha nem mondom, lehet, hogy "még ma is pelenkázna". Szóval olyan is lehet, hogy a gyerek érzi, hogy jobb lenne nélküle. Fölösleges marni a kérdezőt!
2012. szept. 12. 18:31
 26/27 anonim ***** válasza:

"szorítkozni kellene a kérdés megválaszolására"

Kérdés így kezdődik: "nagyon gáz...?"

Páran írták, hogy gáz, belőlük lett a bunkó válaszoló.

Én tudom, hogy nem egyformák a gyerekek. egyik gyerekem nekem is pelenkafüggő volt. 3 évesen lett nappalra szobatiszta. Rá két hónapra, NEM ÉRDEKELT mit akar, levettem róla éjjel. 1 hét mosás után, rájött, hogy ő nagyfiú akar lenni.

Másik gyerekem egyszerúbb volt és hamarabb lett szobatiszta mind éjjelre , mind nappalra. Szóval pontosan tudom, hogy különbözőek, mint mindenben mindenki!! De azért kicsit rá lehet vezetni.Egyébként nálunk is fő ok volt a sok ivás éjjel. Engedtem neki 2 kortyot és kivettem a kezéből. NINCS punktum! Persze szépen elmagyaráztam. 2-3 napig dacolt velem,de megértette. Minden gyerek megérti a dolgokat.

2012. szept. 12. 19:00
 27/27 A kérdező kommentje:
Meg azt elfelejtettem oda irni h.nagyon rossz evo es IVO a kisfiam,ezrt orulk h.ejjel iszik legalabb,es ezrt huztam eddig az idot mert orulok h.ejjel laegalabb iszik,de ha nem iszik semmit ejszaka akkor sem fog nappal tobbet inni,ezt mar probaltuk...
2012. szept. 13. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!