Nagyon gaz ha 4 eves fiam meg ejjel pelenkas?
Őszinte leszek!
Igen elég gáz!
Az én 2 és fél éves lányom egy pár hete szobatiszta mégis éjjel ha mélyen alszik becsurran a pisi.
Tettem alá dupla lepedőt és az alá gumilepedőt, ne adj neki éjszakára pelust, mielőtt lefeküdne mond neki hogy pisiljen.
Ha éjszaka felkel akkor ültesd a wc-re vagy bilire.
Kitartás, és sok siket!
Ha sikerült nappalra szobatisztává nevelni akkor menni fog éjszakára is!
Kislányom nagyon soakt ivott éjszaka,azt hittem mi le sem fogunk szokni a pelenkáról.Annyira tele volt a pelusa....
Őszintén megmondom én lusta vagyok azért felkelni hogy éjszaka megpisiltessem.Tudtam hogy csak akkor fog leszokni ha nem iszik.Fürdés előtt ihatott amennyit csak akart/akar.Majd fürdés és utánna pisilés.Fekvés.Nehezen ment a dolog,mivel inni kért de azóta is sulykolom ha sokat iszol bepisilsz.Ő most volt négy éves és kb fél éve nem pisil be egyszersem éjszaka és mondja magától este hogy nem ihatok sokat mert bepisilek.
Lényeg: igyon egy keveset fekvés előtt,pisilés és kész,nincs több innivaló.Bírja ki reggelig.
Mekkora h.lyeség emberek, amit írtok! Dehogy gáz! 5 éves korig normális! Ilyet hogy lehet írni????
Kérdező: Annyit tegyél az ügy érdekében, hogy próbáld leszoktatni a sok ivásról éjjel, kevesebbeket adj neki, valamint csináljátok azt, hogy este lefekvés előtt is elviszed pisilni és reggel felkelés után is azonnal pisilteted a wc-n. Előbb-utóbb be fog állni erre, csak kicsit rá kell segíteni.
De ne higgy el olyan baromságot, hogy gáz, azért mert a másik gyerek már 2,5 évesen ágytiszta, nem biztos, hogy a tiéd is!
5 éves korig normális, hogy néha bepisil. De az nem, hogy a szülei meg sem próbálják levenni róla pelust!
Az én fiam későn lett szobatiszta, 3 és fél évesen, de rögtön akkor szokott le az éjjeli pelusról is.
Eleinte be fog pisilni, 2-3 éjszaka biztos kell majd ágyneműcsere, de hidd el, megéri! Nagyon hamar átáll rá. Ő már okos, nagy fiú, pár éjszaka után rájön, hogy sokkal jobb az éjjelt is szárazon tölteni.
Neked kell türelmesnek lenned, és ha meghoztad a döntést, nem visszaadnod rá a pelust. Úgy nem megy, hogy egyik nap kap, másik nap nem, vagy van, vagy nincs. Légy következetes, kompromisszumképes.
Jelölj ki pl jutalmat. Ha már éjjelre sem kell pelus, és nem pisil be mondjuk egy hete, kapja meg az áhított játékot/kedvenc mesefigurájával ellátott ágyneműt/rég várt közös programot, stb. Ez majd ösztönzi, és nem érzi annyira kényszernek.
Szerintem nem baj, hogy sokat iszik, az én fiam is benyakal fél litert éjjel, csak ne lepődj meg, ha éjjel többször is ki kell majd mennie.
Drukkolok!
8-asnak!
Nem az a gáz ha bepisil, hanem hogy pelenka van rajta éjszaka.
Senki nem mondta hogy az a gáz hogy bepisil!
Ne mond már nekem hogy az oviban is ha alszik pelust fognak adni rá egy 4 évesre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!