Miért csikorgatja 3 évesem a fogait szinte egész éjjel?
Lányom is csikorgatja, de már 1 éves korától, de nem minden éjjel!
Én is csikorgatom férjem szerint, pedig nem tudom hogy kell!
De tényleg csikorgathatom, mert tavaly elmentem a fogorvoshoz, csináljon valamit az első fogaimmal, mert a tömések elszürkűktek.
Na kitalálta legyen rajta porcelán héj. Megcsinálta szépen, erre másnap reggel kelek fel, mindd kiesett. Vissza mentem, felrakta megint, de másnap reggelre megint le estek. Kérdezte csikorgatom-e a fogaim, mondtam néha a férjem szerint, hát ezek szerint tényleg, mert álmomban lerágtam a fogaimról a porcelán héját!
Nem volt más megoldás, cirkonit tokot raktak fel.
Most is ha csikorgatom a fogaim éjjel, onnét tudom, hogy másnap picit mozognak a fogaim, de vissza állnak.
A Doki szerint vagy ferde a fogsor, nem
Illeszkedik jól össze, de nálam ez kizárt, mert vett lenyomatot, mindd össze illik, a felső az alsóval,
Vagy pedig lelki oka lehet, idegesség, feszültség.
Szóval utóbbi lehet a fiadnál ha eddig nem csinálta!
Az enyém is csinálja (most lesz 3 éves)...
Anyám azt mondta, én is csináltam egy időben. (Mostanában megint, mert van, hogy a saját fogcsikorgatásomra ébredek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!