A kislányomnak múlt héten pénteken Tűszösmandulagyuladást állapitottak meg kapot rá Cefzilt meg köptetőt. Be adtam neki az egész üveggel. Tegnap este meg már lázas lett meg még az éjjel is! Mért nem használt a gyógyszer? 5.5 éves!
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 08:55
1/5 anonim válasza:
Vidd vissza az orvoshoz. Van akinél elhúzódik-de az is lehet, hogy közben összeszedett valami új betegséget.
2/5 anonim válasza:
Eddig nem is volt lázas???????A tüszős mandulagyulladás,az egy tünetegyüttes.Magas láz,fehér tüszők a mandulán,és megnagyobodott,szinte összeérő mandulák.Ezt egy fül-orr-gégész mondta nekem.Az én kisfiamnak 1 hét alatt le szokott zajlani,de magas lázzal kezdődik!Mindenképp vidd vissza,és írd meg mi lett!
3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!voltunk dokinál Röntgenre kell menni mellkas meg orr.melléküregről kell felvétel!Azt mondta nem Tűszősmandulagyuladás hanem más lesz a gond.a tüdején hall valami zörejt remélem nem tüdő gyuszi.nagyon félek mi lesz az eredmény!
2010. nov. 25. 15:31
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi el írtam tüszős mandulagyulladás.
2010. nov. 25. 15:33
5/5 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj,ne aggódj!Majd írd meg,mi volt!Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!