Mitől van ez? Abbahagytam a gyógyszer szedését márciusban. Március 18-án megjött. Múlt héten kellett volna megjönnie. Most 3 napja barna folyásom van és nagyon görcsölök. Lehet a gyógyszer abbahagyásárnak ez a hatása?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 07:44
1/4 anonim válasza:
Szia.Igen lehet mi barátnömmel,februárban hagytuk abba volt olyan hogy egy honapban 2-szer jött meg honap elején meg végén,de nagyon görcsölt a hasam már gyogyszereket szedtem rá.Most állt még csak be rendesen.Mert ha abbahagyod felborul a hormon háztartás.Nekünk is csak 2 honap mulva állt vissza rendesen
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem tabletta abbahagyását követően 6 hónapig megjött, utána 6 hónapig csak kéthavonta. Akkor kezdett kiürülni. Egy évbe tellett mire normálisan visszaállt a hormonháztartásom. Mellesleg én 9 évig szedtem szünet nélkül, de éves orvosi ellenőrzés mellett. Ahogy visszaállt utána babás lettem :-) Már nagyon vártuk...
3/4 anonim válasza:
Én egy éve hagytam abba, és nem állt be....:(
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én is így voltam vele, aztán elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát és most szinte pontosan megjön (1-2nap +-)
és a görcseim is enyhültek!
Szóval ajánlom, hogy próbáld ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!