Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A férjem most itatta meg a...

A férjem most itatta meg a gyereket egy egész csésze Lipton teával. Számíthatok rá, hogy ma éjjel nem alszik?

Figyelt kérdés
Eddig csak gyümölcs teákat kapott, de most a férjem azt készített magának, a gyerek meg kért, végül megitta az egész bögrével. Most attól félek, hogy nem fog aludni éjszaka.
2012. febr. 10. 19:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Attól függ mekkora a gyerek és mekkora volt a csésze. De egyébként nem hiszem,hogy egész éjszaka nem aludna, max.csak később alszik el.
2012. febr. 10. 19:23
 2/13 A kérdező kommentje:

Igen, az lemaradt, 3 éves a fiam és a csésze kb 2.5 decis volt.

Köszönöm a választ!

2012. febr. 10. 19:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem se lesz semmi gond.. :)
2012. febr. 10. 19:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is! Nagyon remélem:) Amúgy sem az a sokat alvó fajta gyerek, kicsit mérges lettem, mikor eldicsekedett, hogy milyen sok teát ivott a gyerek.
2012. febr. 10. 19:28
 5/13 anonim ***** válasza:

A pasik egyszerűbbek, mint mi.. :D Ami sajnos néha még hasznos is lehet.. :P Nem árt a gyereknek, ha kísérletezik kicsit, persze csakis normális keretek között :) El kell neki magyarázni, hogy ez miért nem jó, félted hogy nem fog jól aludni...az ő kis szintjén. Az apukának meg elmondani, hogy máskor egyeztessen, ha kísérletezik. :)

Amúgy az se mindegy, hogy milyen márkájú fekete-tea volt, mert nem mindegyik tartalmaz ugyanolyan mennyiségben/erősségben ilyen összetevőket.

Második voltam ismét :)

2012. febr. 10. 19:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg ez is tea és nem ilyen kis adagban okoz álmatlanságot.amúgy kórházakban csak fekete teát adnak a gyerekeknek!Nem főznek külön nekik.Ha fenn is lesz éjszaka 100% hogy nem ettől.
2012. febr. 10. 19:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, én már jártam így, éjjel 2-kor még tánci-tánci volt javában az ágy tetején :D Én véletlenül összekevertem a filtereket :)
2012. febr. 10. 20:07
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Hát így jártunk, lassan kiderül, hogy milyen lesz az éjszakánk:) Egy este végülis nem a világ, apuka kioktatva, azért reménykedem, hogy aludni fog.

2012. febr. 10. 20:23
 9/13 anonim ***** válasza:
nálunk a bölcsiben fekete teát kapnak a gyerekek (tehát 1-2 évesekről van szó), és nem csak egy pohárral isznak, hanem 3-4 pohárral..
2012. febr. 10. 21:19
 10/13 anonim ***** válasza:

1 éves koráig ivott a lányom gyümölcs teát, azóta fekete tea, vagy zöld tea. Soha semmi baja nem volt tőle.

Reggelente pedig forrázott cikória tejeskávét kap.

2012. febr. 11. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!