Hogyan tudnék segíteni kisfiamnak, hogy bátrabb legyen?
Köszönöm nektek is!
Kedves 12-es, köszönöm, ez jó ötlet!
Kedves 13-as, épp a minap egy tök üres ugrálóvárhoz volt szerencsénk, és úgy sem akart bemenni. Illetve mindig nekiindul, hogy bemegy, aztán mikor már ott van, és felmászik rá, akkor meggondolja magát, és nem megy tovább. Emiatt is gondolkoztam el, hogy lehet, hogy valahogy, valamivel ösztönözni kellene (mármint azért, mert az üres ugrálóvárba sem ment be).
Kedves 14-es! A Te válaszod is hasznos, hiszen bárkinek jól jöhet szerintem, aki hasonló cipőben jár, mint a Te kisfiad! Örülök, hogy rendeződött a dolog!
Köszönöm még egyszer, és várok még válaszokat!!!
Egyszerűen ő ilyen. Az én fiam is ugyanilyen volt, mint a tiéd, ő sem mert bemenni az ugrálóvárba, és a nagy csúszdán, vagy a kötélcsúszdán lecsúszni, vagy mászókázni 3 éves korában. Sőt a víztől is annyira félt, hogy ennyi idősen, még csak beleülős uszúgumiban mert velünk a vízbe bejönni. Azóta 2 év telt el és már mindenhez megjött a bátorsága, olyanokat csinál fent a magas mászókán, hogy sokszor féltem, hogy leesik, viszont a mélyebb víztől még mindig fél, de ezt is kinövi szerintem hamarosan.
A kicsi fiam a fejlődésben picibaba korában levolt maradva és neurológushoz járunk még mindig (1,5 éves), gyógytornára már még mindig, és ő meg az ellenkezője, mindenhez olyan nagy bátorsága van, mindent ki akar próbálni.
Kedves Utolsó!
Neked is nagyon szépen köszönöm a választ, megnyugtattatok kicsit, hogy nem egyedüliként ilyen bátortalan a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!