Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves kisfiamnak találok...

4 éves kisfiamnak találok barátot Miskolcon?

Figyelt kérdés
Tudom, bután hangzik a kérdés, de kisfiamnak "csak" barátnői vannak: az oviban, a szomszédban, mindenütt lányokkal vagyunk körülvéve... Az ovis társak küzül egy fiúval sem akar játszani, nem szimpatikus egyik sem. Jó lenne, ha egy kisfiúval is összejárhatnánk, akivel tudna autózni, építőzni stb. Én pedig addig eldumcsiznék az anyukájával... Egyedülálló anyuka vagyok.
2012. aug. 11. 15:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a lányokkal érzi jól magát, ne erőltesd, később jönni fog magától a fiúkkal barátkozás. Ez egyébként lehet annak a hatása, hogy egyedül neveled. Van a közelben valaki, aki férfiviselkedésből mutat neki mintát (nagyapa, nagybácsi, ilyesmi?)
2012. aug. 11. 15:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen. Van nagyapa és keresztapa, bár elég ritkán látja őket (hetente). Mindkettőjüket imádja, és igyekszik utánozni őket (ez életkori sajátosság, azt hiszem). Nem vetem meg a lány-barátokat, de úgy hiszem, pont azért lenne jó egy kisfiúval is barátkoznia, hogy ne csak csajos dolgokat lásson! Legyen egy kicsit "vadabb"! Mint a fiúk!
2012. aug. 11. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!