Milyen meset ajanlotok 16 honapos kisfiamnak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 13:23
1/5 anonim válasza:
nálunk a kisvakond a sláger, hosszabb lélegzetűek nem kötik le.
2/5 anonim válasza:
Ennyi idősen az enyémet a mickey egér játszótere, szörny Rt. ToyStory
Körötte le. Képes volt végignézni.
3/5 anonim válasza:
nálunk a bogyó és babóca volt a sláger.meg a kisvakond.
4/5 anonim válasza:
Detto, mint a harmadik válaszoló, bár az én gyermekem lány, de ezek a mesék nagyon lekötik. Főleg a Bogyó és Babóca.
5/5 fotucsok válasza:
nem tudom, hogy mesekönyvre gondolsz-e vagy filmre, de az én fiamat ilyenkor még tv nem kötötte le... nem is bántam.
Mesekönyv: Irány a hegyvidék, (alexandra) ebben egyik oldalon van kb 16 kép, és ezeket kell megtalálni a másik oldalon lévő nagy képen. Nagyon aranyos és szerintem pont neki való.
Én ilyenkor még olyat vettem, amiben sok a kép és alig van szöveg. Ilyenkor még csak nézegettük a képeket és beszéltünk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!