Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen eteleket ajanlotok...

Milyen eteleket ajanlotok kiprobalni rosszevo kisfiamnak?

Figyelt kérdés
Nagyon keveset eszik es csak szimpla kajat.Pl krumpli vajjal,rizs magaban,sult csirke stb.Semmi gyumi csak banan es semmi zoldsseg.
2011. aug. 12. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismerős... átmentünk mi is ezen...Alma, banán lecsúszott, de más nem. Most úgy eszi meg a barackot és a körtét, hogy leturmixolom és micicmackós vagy verdás joghurtos pohárba teszem. Csak így eszi meg két éves kisfiam. Ami a kedvenc főtt kaja: halrudacska, ici pici általam csinált fasírtgolyók (pici ketchup a tetejére), töltött paprika (paprika nélkül), és virsli karikák szintén ketchup-pal a tetején.
2011. aug. 12. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:

dettó :))

az enyém a húslevesből kieszi a sárgarépát

és még rántott padlizsánt vagy patisszont szoktam neki csinálni, mivel a rántott húst szereti, ezeket is megeszi :)

2011. aug. 12. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Az enyém tésztás, szósszal megeszi, de semmi hús, semmi zöldség. Én általában összefőzök mindent,pépesítem, így kész a szósz. pl vadas szósz formában. Így megeszi.
2011. aug. 12. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk a céklafőzelék bejött és a spenót is :) Ja a krumplifőzelék is !
2011. aug. 12. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!