Vehetek citromsárga spongyabobos táskát a kisfiamnak az iskolába?
Figyelt kérdés
első osztályos lesz
35/N
2012. aug. 17. 13:52
1/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a gyereket. Ha neki tetszik...
2/5 anonim válasza:
Biztos szép, de gondolj arra, hogy a táska a földön lesz, szóval két nap alatt olyan koszos lesz, hogy az életben nem tudod majd kimosni. A gyerekek dobálják, rugdossák! Mármint nem a sajátodra gondolok. Inkább valami olyan színt válassz, amin nem látszik annyira meg a piszok, ha csak nem akarod hetente mosni, amitől talán szét is megy teljesen. Én tolltartót vettem tavaly sárgában a lányomnak, mert az tetszett neki. Mondhatom olyan retkes lett mint az állat... mikor kimostam levált a papír stb. szóval vehettem újat.
3/5 A kérdező kommentje:
Neki nagyon tetszik!
A rózsaszínt a kedvence, de hát nem adhatok olyan táskát rá, mivel fiú. A citromsárga uniszex.
2012. aug. 17. 14:03
4/5 anonim válasza:
Jaaj, de éédes!:)
vehetsz, de tényleg jobb lenne, ha legalább a táska aljánál+még valamennyi rész inkább átmenne sötétebb színűbe a koszolódás miatt.
5/5 anonim válasza:
persze, hogy vehetsz!!!
nálunk is a rózsaszín a menő de csak pizsamában vettem a fiamnak illetve zokniban, másban lányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!