3 éves kisfiamnak szeretnék lovagi várat vagy várkastély katonákkal vásárolni. De mindenhol csak playmobilt találok. Segitenétek, hogy hol tudnám megnézni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 15:31
1/2 anonim válasza:
nekem van egy fp lovagváram most szeretném eladni.fisher price lovag vár.sokféleképp összelehet rakni és hozzáépíthető.2 katona van hozzá meg ágyú ami működik,meg kőlövő meg mit tudom én.Nem tudom mennyit szánsz rá,mert azért ezek nem 2 ezer forintok,ha érdekel írj privit és tudok róla képet küldeni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen de én újat szeretnék vásárolni a kisfiamnak.Igen egyett kettöt találtam azoknak igen borsos az ára ,14,000ft nál többet nem szeretnék adni érte.Remélem fogok találni olyant mi érban is és kinézetre ismegfelel.De azért mégegyszer köszönöm!
2012. aug. 13. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!