4 éves a kisfiam, és halálra idegesít! Egyáltalán nincs türelmem hozzá, mit csináljak?
:( hasonló cipőben járunk :(
nem tudsz tenni semmit, csak az idő.....egyszer vége lesz ennek a korszaknak, engem is ezzel hitegetnek :):)
Nem lehet elvinni egy hétvégére nagymamihoz? Kell pedig egy kis idő neked is, legalább egy nap, hogy ne csinálj semmit csak ülj a fotelben és nézz magad elé :):)
:) Ez is ismerős.....
Próbáld ki azt hogy vontatott menetben gyerek mellett házimunka.....->egyet előre kettőt hátra...:) aztán ha a nagyja megvan irány a mama. Hazaértél sitty-sutty ami kimaradt, aztán pihi.
Sajna én is beleesek abba hogyha nincs itthon a fiam nekifogok a házimunkának, mindig van valam ami lefoglal egész nap.
Pedig tojni kellene az egészre és ledőlni, és pihenni egy kicsit :)
én egyetértek a 6-ossal, és is furcsállom a válaszokat,
(van egy másik kérdés, anyuka azt írta, nem szereti nagyobbik a gyereket, kb 130 válasz érkezett már rá, úgy szapulják mint az állat, elmondják mindennek cifrábbnál cifrábban)
pedig ez a megfogalmazás sem sokkal jobb: "halálra idegesít, egyáltalán nincs türelmem hozzá"
Mit csinálj? foglalkozz vele! csináljatok minél több szabadtéri programot, vidd el gyerektársaságba, játszótérre, stb ezer féle program van nyáron
és mi a dackorszakban vagyunk a 3 évesemmel, és igen sok türelem kell hozzá, de SOHA nem idegesít halálra!
Azt hittem, csak én vagyok ebben a helyzetben... De ezek szerint nem.
Enyém 3 éves, mostanában leginkább amitől kiborulok:
Kitalál valamit, amit szeretne csinálni/enni/nézni (mese), vagy bármi... Eljutok oda, hogy előszedem/elkészítem/megcsinálom, addigra meggondolja magát, hogy inkább mégse... Tudom, hogy több türelem kéne, de úgy érzem, egy idegroncs vagyok...
A legtöbb idő, amikor valaki vigyáz rá, az max 2 óra, ennyi telik a nagyszülőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!