39. hetesen normális, hogy minden idegesít, nincs türelmem semmihez és szinte senkihez?
Szerintem ez természetes, én is így voltam. Ilyenkor már teher a nagy pocak, a sok pisilés, és egyébként is várod már a szülést, és hogy lásd a babádat.
Nekem a lányomnál nem volt ilyen gondom, mert 3 héttel előbb megindították a szülést. De a kisfiam 1 héttel tovább maradt a pociba, az már nem volt túl jó, ráadásul nagyon rugdosott is végig.
Kitartás, már nincs sok hátra.
Könnyű szülést, és boldog babázást neked.
Teljesen normális!
Én emberek közé se nagyon akartam menni,mert mindeki kérdezgetett,próbáltak barátkozni,nekem pedig már semmi türelmem nem volt.
Kitartás!
3 hós kicsi fiú anyukája
Szia! Normális! Én "csak" 38 hetes vagyok, de ugyanazok a problémáim vannak, mint neked. Semmi nem jó nekem sem és minden halálosan idegesít. Idegesít, ha figyelmes velem a családom, akkor kikérem magamnak, de ha nem azok, az is idegesít, akkor képes vagyok és megsértődök. Néha a fejemet legszívesebben a falba verném, mert utólag mindig rájövök, milyen undok tudok lenni.
Csak bízni tudok benne, hogy tudják még tolerálni, lesz annyi türelmük még erre a hátralévő kis időre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!