Nektek romlott a férjetekkel a kapcsolatotok mióta megvan a gyerkőc?
2 éves a kislányunk, és egy tündér, de a a férjemet Én úgy érzem, hogy már nem szeretem...:'((( de pont most mikor itt a gyerek már????? Mindig azt mondtam, hogy az én gyerekem nem fog apa nélkül felnőni(mert én úgy nőttem fel), és erre tessék...vmi nagyon félrecsúszik, és nem tudom, hogy hol rontom el, vagy min kéne változtatni...:-(( nagyon rosszul érzem magam idegileg, főleg mikor megjön a havim, akkor hót dili vagyok, állandóan válni akarok...:-(
Én egy boldog kisgyereket akartam nevelni, aki lelkileg is biztonságban érzi magát, de így mi lesz, mit adok át neki, hogy én sem vagyok biztos magunkban?
Kérlek benneteket ne bántsatok, olyan írjon, aki hasonló cipőben van/volt, és sikerült kilábalni ebből a gödörből a párjával, mert ezt szeretném, csak nem tudom mit csináljak, mert már néha olyan szakadékot érzek kettőnk közt...:-'((
köszi
Csak azért írok, ha vki mást is érdekel esetleg, vagy ugyanúgy kétségbe van esve mint én voltam pár napja.
Lementem a lányunkkal 2,5 napra anyukámékhoz, ami nem sikerült vmi jól, mert anyuék háza nem vmi gyerekbiztos, ott egy bazinagy kutya, anyumék állandóan "válnak", tehát elvileg rosszul éreztem magam...és mégis...jót tett...
Ergó ha vki így beleesik ebbe mint én, akkor mindegy hova, de rángassa ki magát, még ha rosszabb helyre is, de történjen vmi más...
nem mondom, hogy most felhőtlenül vagyunk, de igyekezni fogok, és már egész másképp látom, mint pár napja...
Szia! Majdcsak alakulnak a dolgok, szépen, lassan...
Nálunk is történt egy kis változás - leginkább bennem.
Ismét gyakrabban összebújunk a párommal, és én kezdeményezek. :D Nem gondoltam, hogy valaha lesz még ilyen. Boldog vagyok! Mégsincs veszve semmi! :))))
A lánnyal nem találkoztál azóta? Szeretnéd tartani vele a kapcsolatot?
Hűű, ez aztán a jó hír!!! Nagyon örülök hogy kiírtam ezt a kérdést magam, és mostmár miattad is, már ha ez miatt kezdtél el Te is agyalni ezen...:-))
igen, remélem én is, hogy alakulnak a dolgok, legfőbb vágyam, hogy a kislányom egy "elég jó", és boldog családban nőjön fel, de ehhez nekem+páromnak is őszintén boldognak "kell" lennünk...
A lánnyal azóta nem találkoztam, mert tegnapelőtt jöttünk meg anyuéktól, és egyenlőre csak a bölcsi előttre beszéltünk meg, "randit", de az ugye csak hét közben van...de holnap du. ha nem esik, odamegyek...:-))
Az az igazság, hogy most relatíve tiszta aggyal arra is rájöttem, hogy ez a lány nagyon aranyos, de nagyon negatív, iszonyú nagy gondjai vannak, nagyon egyedül van, és most én is elég labilis vagyok, nem biztos, hogy pont Ő lenne a "jó" barátnő a jelenlegi állapotomban, úgyhogy kicsit visszaveszek a tempóból, és majd meglátjuk...:-)) de természetesen segítek neki, ha úgy alakul, csak nem adom bele annyira a lelkemet is, nehogy ebbe is beleroppanjak most..muszáj magamra vigyáznom, itt a lányom..:-DDD
Értem. Azért majd írhatnál a fejleményekről! :)
Meg remélem, más is (aki eddig kommentelt a kérdésedhez), visszatér még ide, és jó híreket oszt meg velünk!
Örülök, hogy kiírtad a kérdést, jó kis csapat jött össze- szerintem! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!