Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nektek romlott a férjetekkel...

Nektek romlott a férjetekkel a kapcsolatotok mióta megvan a gyerkőc?

Figyelt kérdés

2 éves a kislányunk, és egy tündér, de a a férjemet Én úgy érzem, hogy már nem szeretem...:'((( de pont most mikor itt a gyerek már????? Mindig azt mondtam, hogy az én gyerekem nem fog apa nélkül felnőni(mert én úgy nőttem fel), és erre tessék...vmi nagyon félrecsúszik, és nem tudom, hogy hol rontom el, vagy min kéne változtatni...:-(( nagyon rosszul érzem magam idegileg, főleg mikor megjön a havim, akkor hót dili vagyok, állandóan válni akarok...:-(

Én egy boldog kisgyereket akartam nevelni, aki lelkileg is biztonságban érzi magát, de így mi lesz, mit adok át neki, hogy én sem vagyok biztos magunkban?

Kérlek benneteket ne bántsatok, olyan írjon, aki hasonló cipőben van/volt, és sikerült kilábalni ebből a gödörből a párjával, mert ezt szeretném, csak nem tudom mit csináljak, mert már néha olyan szakadékot érzek kettőnk közt...:-'((

köszi

2012. júl. 16. 13:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Őrület, hogy ennyien vagyunk..:-((

Mindenkinek köszi a választ, remélem mindannyiunknak sikerül jobbá tenni a kapcsolatát...

Kedves utolsó!

neked külön köszi, mert igazán segítettél, neki fogok ennek ülni, de már így végigfutva a kérdéseket amit írtál, meg is erősödtem, hogy nálam ez "csak" egy hullámvölgy...nagyon igyekezni fogok, hogy együtt tudjunk ŐSZINTÉN maradni, hisz iagz szerelem volt ez, és már rég együtt vagyunk, 15 éve, valószínű a korom is bejátszik(38), hogy nehezebben veszem ezt a babázási akadályt...

Kívánom, hogy Ti ne kerüljetek bele ebben a malomkerékbe, figyelj rá majd nagyon, mert én sem gondoltam, hogy én valaha ilyeneket gondolok, érzek majd! kellemes babavárást!

Vmelyik válaszadó írta, hogy a dackorszak táján volt egy hullámvölgyük...és ez elgondolkodtat, hisz nálunk is épp ez van soron a lányomnál, és azóta van ez az állati feszkó bennem...tuti összefügg...

Már beszéltem is anyukámmal, hogy ugyan még nem volt vele a lányom eddig soha, még fél órát sem egyedül, de leutazunk hozzájuk pár napra, és megpróbálom otthagyni 1-2 napra, persze csak ha jól kijönnek, és kettesben lenni a párommal kicsit, hátha ez is a gond...

Azért még várok válaszokat, és dumálhatunk róla, mert már 100x jobban érzem magam, mint mikor kiírtam a kérdést, már ezért megérte...KÖSZI MINDENKINEK!

2012. júl. 16. 19:27
 12/24 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyunk:( Viszont ha nagyon ritkán, évente 1-2 alkalommal kettesben lehetünk, akkor sokkal jobb! nektek van lehetőségetek néha kettesben lenni?! Most az lenne a legjobb!
2012. júl. 16. 20:42
 13/24 anonim ***** válasza:

Bocsánat előre is ,hogy írok,mert én még csak 27 hetes babás vagyok.

De nálam is volt ilyen akkor amikor anno 2-3 hónapja már munkanélküli voltam. Egyedül voltam egész nap, nem kapcsolódtam ki, semmi másról nem tudtam beszélni ,csak arról amit a tv-ben láttam.Mindenért magamat okoltam,mert ugye nem tudtam én is pénzkeresőként élni.És ugye néha kicsusszant a párom szájából is ,hogy lenne ő is egész nap itthon a helyembe.Minden nap ugyan az volt,ugyan azok a dolgok,mintha gép lennék. Ez kihatott a kapcsolatunkra is. Hiányzott ha nem volt velem, de idegesített ha itthon volt. Szex alig volt közöttünk,mert már ahhoz se volt kedvem.

Aztán lett egy fordulópont ahol azt mondtam ebből elég. Átrendeztem a napi rutin feladatim időpontját, ha a párom itthon volt akkor kerestem a társaságát.Kértem a segítségét, megbeszéltem vele a dolgaimat és leültünk játszani (monopoly vagy hasonlók) vagy csak simán elmentünk csavarogni.Utána jött egy kér közös esti program is ami után feltöltődtem,mert ugye kikapcsolódtam. A szextől már "elszoktam" de erőt vettem magamon és én kezdeményeztem. Nem volt annyira jó és nehéz volt rávenni magam, de ahogy telt az idő úgy jött helyre a libidóm és a kedvem is hozzá. Sok munka volt részünkről,de megérte. (így röviden ennyi) Most nincs ez mióta babás vagyok és végülis ugyan az a napi dolgok mint akkor, hiszen "munkanélküli"vagyok.

Lehet nálad is a berögződött napi rutin a baj ami sablonossá tette az életedet, talán egy kis depresszió is társul hozzá?

Próbáld valakire rábízni a gyereket és menjetek el valahova kettesbe, majd hármasba is. Legyenek közös és családi programok is.Ha alszik a lány akkor játszatok valami,közös nevetés program jó kapcsolattréning. Kérd meg a párod,hogy vigyázzon a lányotokra és te menj el valami bevásároló központba, vagy csak simán egy fodrászhoz, vagy körmöshöz vagy a barátnőkkel üljetek be valahova,hogy neked is legyen külön élményed ,programod a szépítkezés meg még jót is tesz az önbizalmadnak.

Otthon ne legyél melegítőbe ,főleg ha otthon vagy és legyen rajtad minimális smink. Jobban fogod érezni magad ,az önbizalmad is megnő ,ezt a párod is észreveszi és szexhez is nagyobb kedved lesz.

Ha tudsz menjél el egyedül vagy barátnővel heti 2-3 nap fél órára kocogni vagy biciklizni.

És az is jó hatással lehet majd ha visszamész dolgozni, csak akkor nehogy fáradság miatt legyen ez kettőtök között.

Most ennyi jutott eszembe, de te is kitalálhatsz dolgokat ami segíthet. Vagy meditálj és gondolj vissza arra miért szerettél bele a férjedbe, mi tetszett rajta, mit kívántál a legjobban a testén . Hogy milyen volt az életetek a gyerek előtt ,mit csináltatok és ,hogy lehetne megoldani,hogy a régi életetek se csak a múlt legyen ,hanem most is részben úgy éljetek azt csináljátok.

Ha valahol hiba van az írásomba, bocsánat, de már nincs erőm visszaolvasni,megyek aludni.

Szurkolok ,hogy rendbe tudjátok tenni a kapcsolatotokat!

2012. júl. 17. 00:16
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszi lányok!

Igen, most próbálom megoldani, hogy elkezdem odaszoktatni anyumékhoz kicsit a lányunkat, hogy mostmár magunkkal is foglalkozhassunk...remélem sikerül, és segít rajtunk, itt most nagy lökést adtatok hozzá mindannyian! köszi

2012. júl. 17. 13:12
 15/24 anonim ***** válasza:

Első vagyok megint. Remélem, sikerrel jársz!

Én mondtam a testvéreméknek, hogy mostanában jó lenne, ha néha ott lehetne a lányom, erre megkaptam, hogy oké, néha szívesen vigyáznak rá, de ne várjam, hogy ők nevelik fel helyettem... Paff! Köpni-nyelni nem tudtam. :(

2012. júl. 17. 14:01
 16/24 anonim ***** válasza:

Szia első! Hát, hallod, Téged sem irigyellek. :(

Nem ismerem a tesódékat, nem is jellemzem őket, de ezt azért... talán mégsem kellett volna.

2012. júl. 17. 14:11
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Mert ők most azt hiszik, hogy én majd megyek az éjszakába, és pasizni fogok. Eszükbe nem jut, hogy azért lenne jó néha egyedül, hogy fel tudjak töltődni. Nincsenek nagyszülők, csak a tesómék, akik meg ritkán érnek rá. És még akkor is magyarázkodnom kell. Nehéz.

Na de bocsánat a panaszkodásért, nem rólam van szó, hanem a kérdezőről.

2012. júl. 17. 14:44
 18/24 anonim ***** válasza:

Szia

Nem tudom érdekel e még hasonló eset de legalább kiírom magamból.Szóval nekem 2,5 éves múlt a lányom és egyszerűen naponta felteszem magamnak a kérdést tényleg ezt akartam e magamnak.Mármint nem a lányomat hiszen Őt akartam és semmi pénzért nem válnék meg Tőle, hanem a páromat akartam e tényleg? Annyiszor eszembe jut,hogy mi lett volna ha a másik volt pasimmal maradok együtt stb. és egyszerűen nem értem magam, mert a párom szeret, kitartó de bennem változott meg valami. És nemrég jöttem rá hogy mi. Az,hogy már nem nőnek érzem magam hanem anyának. Így háttérbe kerül a szex, a párom babusgatása mert van más akit szintén igényli, és már nem akarok szép lenni csak jó anya, viszont ahhoz hogy jól érezze magát valaki annak kell egy kicsi kényeztetés így értem ez alatt a fodrász stb,de én még erről is hajlandó vagyok lemondani. Engem is szinte minden idegesít, állandóan rossza a kedvem bár igyekszem a lányom előtt nem mutatni viszont nagyon érzékenyek ezek a gyerekek és pontosan tudják valami nincs rendben így Ők is nyűgösebbek ami viszont feszültségeket okozhat.

Nagyon össze vissza írok nem tudom érthető e, de a lényeg, hogy ahogyan olvasom Nállad még rendbehozható a dolog és bíztatlak is rá,hogy ne add fel! Én is igyekszem rendbe tenni magam de tudom nagyon nehéz. Sok sikert és még sok együtt töltött évet a pároddal.

2012. júl. 17. 21:04
 19/24 A kérdező kommentje:

Kedves Első!

De! De! Rólad is van szó...azért írtam ki a kérdést, hogy bárki aki így van, ki tudja önteni a lelkét, és dumáhassunk róla, mert már az is segít egy ici picit talán.

Tesódék gondolom fiatalok még, vagy csak egyszerűen nincs gyerekük, mert gőzük sincs, mondd el nekik, hogy milyen ez, pláne egyedül...:-(((

Kedves második!

Nagyon jól leírtad, én is pontosan így érzek...:-(

Én sose gondoltam, hogy beleeshetek ebbe a gyerek-depi-dologba,mindig erős voltam, és kitartó, míg csak magamról volt szó...

De egy gyerek nagy felelősség, kötöttség is, és valljuk be igenis ez egy idő után fárasztó, idegesítő, hogy még egy liter tejért se ugorhatok akkor le a közértbe, amikor én akarok. Semmi nem lehet úgy, és akkor, és oda, amikor nekem van kedvem hozzá...nekem legalábbis ez is állati fusztráló...és annyi energiát kivesz belőlem a babózás, hogy már a páromra semmi energiám nincs..és mint Te is írod, már nincs kedvem szépnek lenni, öltözni, csak arra van erőm, hogy tisztaság legyen, legyen itthon vmi harapnivaló, a gyereknek mindene meglegyen, és ennyi.

Én is össze vissza írok...:-)))

Képzeljétek, hogy tegnap "hozzámsodort" a sors egy lányt az utcán. Párszor már láttam őket, 1x míg kicsi volt az én lányom talán beszélgettünk is, de ennyi. Erre most tegnap du. sétálunk, és messziről látom, hogy a lánya épp hisztiroham közepén ül a betonon, a csajszi meg a betonkarítésen mellette életunt arccal várja, hogy a kis 2,5 évese abbahagyja.

Odaköszöntem, és láttam, hogy gáz van nála is agyilag :-((, mondtam neki:

-Látom, jól bennevagytok a közepébe a dolgoknak, hogy bírod???

Erre Ő rámnéz és elkezdenek folyni a könnyei...:-((

Na mondom, ez tuti, kérdeztem akarja-e hogy leüljek kicsit dumálni, mondta hogy igen, és csak mondta, mondta, mondta...én meg rádöbbentem, hogy atyavilág, nekem meg mi bajom, mikor ez a lány tök-tök egyedül neveli a lányát, senkije nincs, a szülei vidéken, az apuka lelépett, se a nagyszülők, se senki nincs neki se aki segítene...3 órát voltunk együtt!!!!, a 2 gyerek is nagyon jól elvolt, és még az is lehet, hogy lesz belőle egy barátság, mert az ő lánya is oda jár bölcsibe, ahová az enyém fog menni szeptembertől...

Úgy látszik elindult bennem vmi, hogy kifelé nyitok, és ezt is észrevettem, nagyon örülök, mert ez a lány...istenem, olyan lelkiállapotban volt, hogy ki tudja mire lett volna képes...és egy kis beszélgetés már segített neki aznapra, és nekem is!!!!

és van még vmi, ami lökést ad, nehogy még mélyebbre menjek...:-((

Van egy lány itt a környékünkön, együtt szültünk, néha beszélgettünk babasétáltatás közben...majd jött a hír, hogy kiugrott a negyedikről(de éleben maradt, "csak" darabokra tört mindene)...iszonyúan sokkolt a dolog. Egy nálam sokkal "erősebb" csajszi, segítő családi háttérrel, minden rendben elvileg, és tessék...

Most lesznek 2 évesek a lányaink, és Ő most tud végre újra lábra állni, és lemenni sétálni...Ugyan neki ez gyermekágyi depi volt, de tök mindegy, nem szeretnék kilépni az ablakon, vagy vmi hasonló. Sajnos hogy mivel ilyenkor az ember egyre messzebb kerül a párjától, még tőle is elszigetelődik, még Ő sem veszi észre, ha nagy baj van, én ezt nem akarom megvárni, örülök, hogy érzem, hogy gáz vagyok, és teszek ellene...

ha nem lennének anyumék, akkor elmennék a családsegítőbe, és ott tuti mondanak vmi okosat, vagy segítenek, ezt azoknak írom, akik ténylegesen egyedül nevelik a gyerkőcüket!!!

2012. júl. 18. 08:26
 20/24 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Örülök, hogy egymásra találtatok azzal a másik lánnyal, talán még barátság is lehet belőle. Ez mindkettőtök miatt történt így, mert mindketten rosszul érzitek magatokat a bőrötökben. Én amikor az első férjemmel romlott meg a kapcsolatom (ott nem volt gyerek), akkor találkoztam olyan emberekkel, akiknek ki tudtam önteni a szívemet, mert tudták mit érzek és őszinte tudtam lenni velük. Ezért én nagyon hálás voltam nekik és mai napig tartjuk a kapcsolatot, igaz, ma már nem levelezünk, nem találkozunk, de időnként ráírunk egymásra, hogy hogy van a másik. Ezek sokat jelentenek. Ha mindkettőtöknek jó, beszélgessetek bátran, hadd alakuljon, ami elkezdődött, talán egy mély barátság. Ez biztosan téged is felvillanyozna! Sok sikert!
2012. júl. 18. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!