Milyen a kapcsolatotok a férjetekkel/párotokkal, mióta megszületett a babátok?
Minden csak a baba körül forog.Az én babám már 5 hónapos lesz és egyre többet veszekedtünk,beszólogattunk egymásnak olyanokat amiket azelőtt nem:Szeretkezni,már lassan nem is ismertük,mert soha nem volt hozzá kedvem,meg amikor a baba lefárasztott pláne.
Majd valamelyik este végképp eltört a mécses nálam is,mivel faképnél hagyott az ágyban,mert beszélgetni akartam egy kicsit nem pedig egyből kufircolni.Szörnyű érzés volt,de fogtam magam és átmentem hozzá,elkezdtem mondani,hogy ne csak du..ás legyen,meg durvaság(na jó van hogy tetszik,hogy bedurvulunk,na de nem mindig)És hogy nem a szeretője,vagy egy k...va vagyok hanem a felesége.Erre Ő azt mondta,hogy akkor nem fog hozzám érni többet,erre én azt,hogy nem azt akarom,hanem hogy beszéljük meg.Majd otthagytam,kis idő múlva írtam neki át a nappaliba egy sms-t,a végén azzal,hogy én szeretem őt és várom.majd átjött és olyat szeretkeztünk amilyet hosszú ideje nem.
Most jó minden,mert más szempontból nézi Ő is a dolgokat.
Remélem.Nehogy már egy ygerek érkezése legyen a válóok.Mindent meg lehet beszélni KETTEN,MERT EGYEDÜL SEMMIRE SEM MÉSZ!!!!
21.55-ös vagyok
22.11-es, ksözönjük, ez jól esett. mint írtam,éppen mondtam a férjemnek: Tudod hogy ha nem lenne a baba, nagyon boldogtalan lennék?....ő meglepődött mert azt hitte minden hepi, szeret minket, foglalkozik ababával is, egy vagy két héten egyszer van szex is....szóval talán ráébred ő is hogy nekem több kell....
7 hónapos a kisfiunk, néha vannak nehezebb napok, de alapvetően jól megvagyunk. Viszont sajna szexre alig van lehetőség, főleg a fáradtság miatt, de azért is, mert a baba elég könnyen felébred a zajokra...
Min veszekedtek? Amíg nem volt meg a baba, addig rendben volt köztetek minden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!