Milyen a kapcsolatotok a férjetekkel/párotokkal, mióta megszületett a babátok?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a kisfiam 2hónapos, és kb.1,5hónapja csak veszekszünk.2011. márc. 1. 21:33
11/12 A kérdező kommentje:
Előtte jó volt a kapcsolatunk, bár akkor sem nagyon tudtunk megbeszélni semmit, hanem inkább a férjem struccpolitikája szerint éltünk. De nagy volt a szerelem, nagyon vágytunk a kicsire. Most 8hetes,nagyon jó gyerek, bár alvással néha gondok vannak. Egyre hosszabb ideig tudom egyedül hagyni, ugyhogy már kezdek főzni. Az bánt, hogy a férjem csak akkor van a gyerekkel, ha nekem valami dolgom van itthon és megkérem, hogy legyen vele. Háztartásban nem segít, beszélgetni egyáltalán nem beszélget velem, csak elmondja a napját, de a miénket sokszor meg sem kérdezi. Nagyon fontos részlet, hogy szinte állandóan éjszaka dolgozik,délelőtt, egész koradélutánig alszik, aztán netezik és már megint megy dolgozni. Ami időt ébren van itthon, azt sem velünk tölti. Márminthogy itthon van, de még sincs velünk. Értitek, ugye?
2011. márc. 2. 07:20
12/12 anonim válasza:
Szia!
Nálunk hasonló a helyzet,annyi különbséggel,hogy az én párom napközben dolgozik.Hozzátenném,hogy az erdőn..szóval nem könnyű neki.Viszont mióta megvan a kisfiúnk(4 hónapos),azóta nagyon sokat romlott a kapcsolatunk.Ha nagy nehezen el tudom altatni extra hasfájós babámat,nincs erőm se szexelni.Ha nagy néha hozzá akarok bújni "úgy",örül neki,de azt azért hozzátette már,hogy bezzeg amikor én akarom...
Ezenkivül semmit nem segit a háztartásban sem,elvárja hogy kaja és meleg várja,na meg persze hogy alhasson!EZ van 4 hónapja.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!