Hogyan alakul kapcsolatotok párotokkal közös gyermek születése után?
Szorosabb, lazább? Közelebb vagy távolabb kerültetek egymástól?
Mindenki véleménye érdekel.
2,5 éves kislány anyukája
Szintén hamarosan 2.5 éves lesz a kislányunk nekünk mondhatni nem változott ugyanolyan jó mint a gyermek elött volt.
Se veszekedés se vita nagyon jól megvagyunk.
17+6 kismama
jobb lett a kapcsolatunk, bár előtte sem volt rossz.
igaz, hogy kevesebb időnk van egymásra, de mi pl elalvás előtt mindig beszélgetünk valamennyit, kinek milyen volt a napja, van-e ami nyomja a szívét ilyesmik.
igaz vannak időszakok, amikor fáradtabb vagyok, mostanában kicsit ki vagyok merülve, vagy inkább befásultam, kicsit nyomaszt a hétköznapok egyhangúsága. imádom a gyermekem, de kell egy kis kikapcsolódás.
most tervezgetünk valami jó kis programot, mert ránk fér a feltöltődés.
amúgy nem hittem volna, hogy a férjem így fog a gyerekhez állni, pozítívan csalódtam benne.
Nálunk eléggé megromlott. Talán nem is ez a megfelelő szó. Inkább ellaposodott.
Egyrészt a pénz miatt, mivel amit anno mozira, szórakozásra költöttünk, azt most inkább a családunkra költjük. Így sok olyan program kiesik, amik közben nagyon jól éreztük magunkat, egyáltalán volt valami amit közösen csináltunk.
Másrészt sokat dolgozunk mindketten, mire hazaérünk nincs nagyon időnk egymásra. Örülünk ha a gyerkőcre van elég idő.
Lecsökkentek az ölelések, összebújások, együttlétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!