Szülés után mennyire változott meg a kapcsolatotok a párotokkal? Bővebben lent.
Rossza, jobb? Sokat veszekedtek? Ha nő vagy akkor kritikusabb lettél? Érdekelne az is, hogy párotok miben segít, milyen a "házas életetek"? Leginkább olyan emberek válaszát várom akik NEM kertes házban élnek, mert nyilván ők is más életmódot folytatnak.
Köszönöm.
Nem igazán érzek változást a kapcsolatban, 2 éves múlt a kisfiunk. A baba érkezése előtt sem veszekedtünk, azóta sem. Hála Istennek nagyon jól sikerül kezelnünk a problémákat. Már a terhesség alatt megbeszéltük, hogy kinek mi lesz a feladata és ehhez tartjuk is magunkat. Nem érzem úgy, hogy kritikusabb lennék, bár nagyon nem is lenne miért balhézzak. Ahogy a terhesség előtt is, most is munka után jön egyből haza a férjem, segít a házimunkában, nem rendetlen, stb. Egy évben 2-3 alkalommal megy el sörözni a haverokkal, de akkor sem issza részegre magát vagy marad ki éjszakára és ezeket az alkalmakat nekem is biztosítja, tehát én is el tudok menni a barátnőimmel. Magammal szemben vannak azért elég durva elvárásaim, amiket nem mindig sikerül hoznom, ilyenkor azért le vagyok törve kicsit, de egyre jobb lesz a szervezőkém, úgyhogy alakul a dolog.
A szexuális életünk is rendben van, de már nem minden nap vagyunk együtt mint régen, hanem csak heti 3-4 alkalommal. Ilyenkor viszont megadjuk a módját és bár másnap mindketten fáradtan megyünk dolgozni, megéri.
Szóval más lett a kapcsolat, de nem rosszabb vagy jobb, összességében boldogok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!