Ti is sokallanátok?
Kedves kérdező! Ne foglalkozz a rosszmájúakkal. Sajnos ezen az oldalon ez megy egy ideje. Én már nem kérdezek, mert bármit, hangsúlyozom mégegyszer BÁRMIT is kérdezek mindig van legalább 1 ember aki beleköt, még abba is hogy miért itt kérdezem meg, hogy milyen köptetőt adjak a gyereknek, holott a kérdés az volt, kinek mi vált be. Na mindegy.
Ha nem írtad volna ki hogy 250 ft-ot nyertél a dolgon a kutya nem kötött volna beléd. Tipikus magyar mentalitás és okoskodás.
Egyébként elárulom hogy én szoktam több pénzért eladni dolgokat, mint amennyiért vettem. :))) Pontozzatok le, kérlek, kérlek!!!!!! Pl Tescoban 70%-ra leértékelt babaruhát pár hónap használat után simán el lehet adni ugyanannyiért, vagy picit többért, vagy teljesen újan akár még a 70%-os ár duplájáért is. Nem mindenki jut el a Tescoba mikor leárazzák a cuccokat! :)))))))))
Kedves 76 %-os Te kezdtél el kötekedni. Jöttél a 13 ezres csizmával, amit eladtál 9 ezerért. Semmi köze ehhez a kérdéshez. nem arról volt szó, hogy a kérdező bolti áron akarta eladni a pelust, hanem hogy 3500 ft-ot sokalltak egy csomag Libero pelenkáért, ami amúgy 4700 ft az üzletben. Tehát a kedves kérdező 1200 ft-tal olcsóbban adta a bolti árnál, most itt teljesen mellékes, hogy Ő mennyiért jutott hozzá. Nem tudom hogy ezen mi a nem érthető.
Jöttetek itt a kuponokkal, valami írta hogy 40 %-kal olcsóbban veszi, hát erre írtam én, hogy nincs mindenkinek DM kártyája, nem gyűjti mindenki a pontokat, sőt sokan nem is vásárolnak DM-ben, annak bizony megéri ennyi pénzért.
Több, mint valószínű, hogy a pelust olyan vette meg aki nem kuponozik a fent említett üzletben, így igazán jutányos áron jutott hozzá. Kicsit úgy tűnik, hogy számotokra elképzelhetetlen, hogy valaki ne kuponoljon, mert folyton ezt emlegettétek. Már aki nem értett egyet a kérdezővel.
És a gyerekét annyira kevertem bele, hogy megjegyeztem, hogyha ennyire ellentmondást nem tűrően vitatkozik idegenekkel a szaron, akkor ha a gyerekét is így neveli, az nagyon gáz.
Mert az ilyen ember nem tud kibújni a bőréből.
Szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!