Szerdán már ciki odaadni a nőnapi virágot?
Figyelt kérdés
Kisfiam beteg volt, szerdán mehet először. És vettünk virágot a két kisgyermeknevelőnek és a két kislánynak a csoportban. Tényleg ciki szerdán bevinni? A férjem szerint az.ma 15:03
2/6 anonim 

válasza:

Szerintem nem az időzítés, hanem amúgy ciki...
Óvodában ha 15 lány lesz a csoportban ott is mind a 15-nek veszel virágot? Meg a 10 fiú egyenként viszi a cserepeset az óvónéninek? Hova teszi? (Mert gondolom nem a vasárnap vásárolt csoffadt vágott virágról van szó, mert annak a gondolata is ciki hogy még bárkinek odaadnád)
3/6 anonim 

válasza:

2
Nálunk a minden fiu vitt minden lánynak és az óvónőknek is
4/6 A kérdező kommentje:
Természetesen cserepes pici virágról van szó, nem egy egy hetes csoffadt vágott csokorról. 2 kislány van a csoportban, meg a 2 kisgyermeknevelő. Ez 4 virág. Csak én úgy voltam vele, hogy mivel nem voltunk, nem ciki bevinni.
ma 15:15
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem se ciki bevinni. Nem voltatok, most potoljatok, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!