Jégeralsó tényleg ciki?
Ovis a fiam, neki gondoltam, hogy némelyik nadrágja alá jó lenne a hosszú alsónadrág.
Anyám szerint ciki, viszont neki nincs is fia, szóval relevánsabb véleményt is szeretnék. A párom annyit mondott csak, hogy neki nem volt.
Mit gondoltok?
Szerintem is ciki....
Ha annykra hideg van, a melegítő fölé kap vastagabb ruhát. Vagy max harisnyát. Utana meg beülteted az oviba abba egész napra?!
Öcsém hokizik. Mivel a mezt nem takarhatja el, igy neki van aláöltözője. De még ez sem egy hosszú alsógatya, hanem az alsógatyára vesz fel egy kifejezetten sportra tervezett "cicagatyát".
Nem ciki, de nem praktikus.
Ui. ez akkor lenne jó, ha egész nap hidegben lennének.
Mi úgy csináljuk, immár második gyerekkel 6 éve, hogy a benti nadrágra rávesz egy másikat. Amikor odaérünk, a felsőt levetjük és betesszük a táskájába/szekrényébe. Ha délelőtt/délután kimennek, az óvónők döntik el, hogy szükséges-e a plusz nadrág. Hazafelé szintén opcionális. Mostanában ugye a reggelek hidegek, a délutánok enyhék. Ilyenkor csak reggel van rajta, amíg beérünk az óvodába.
A jégeralsó azért nem praktikus, mert utána két eset lehetséges:
a) rajta marad az óvodában és a két réteg túl meleg lesz bent;
b) levetitek, akkor viszont két nadrágot vettek le és egyet vissza - ez sokkal több idő és macera pont reggel, mikor rohan az ember munkába.
Én simán harisnyát is ráadtam a fiamra, amikor kisebb volt, sőt, elsőben is. Másodiktól vettem neki aláöltözetet, alsót-felsőt. Egyáltalán nem ciki, sőt, a harisnya annyira jó anyagú volt, meg vagány minázatú, hogy itthon se akarta levenni. :-)
Ráadásul tök jól fel lehet húzni a derekáig. Nálam sose volt kérdés, hogy nadrág alá felvette-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!