Szerintetek meddig "ciki" a babakocsi?
Ha nálunk is eltörlik a benzin árstopot (vagyis inkább AMIKOR), át kéne szoknom a két és fél éves lányommal a vonatozásra. Ezzel csak az a baj, hogy a vasútállomás másfél km-re van a házunktól, és utána a városban, ahova mennénk boltba/játszóra/könyvtárba, ismét van legalább annyi km a séta. Ennyit nem tud a lányom lesétálni, én meg eleget cipeltem már...
Még nagyobbnak is tűnik a koránál, 3 évesnek simán néz ki. Szerintetek meddig ciki a babakocsi? Egyszerűen nem tudom máshogy elképzelni a dolgot. Talán kemping (mert azt ingyen lehet vinni a vonaton), de arra nem tudom elképzelni a gyerekülést... Vagy esetleg vegyek egy tolókaros triciklit? Az talán annyira nem ciki.
Motorozni/futóbiciklizni biztos nem engedem, itt nálunk főút mellett kell menni, és nincs járda.
amíg megül benne szerintem nem ciki.
triciklit te fogod tolni a gyereket meg majd cipeled vagy elveidet feladva megy melletted, én ezt nem ajánlanám.
amúgy kit érdeke ha a körmös Juci vagy a Manyi néni megnézi a 2.5-3 évest a babakocsiban? csinálja helyetted ezt a túrát ha akarja…
Én akkor látom cikinek, amikor már láthatóan nem kényelmes a gyereknek a babakocsi, kinőtte, arányaiban nagyobb, mint a kocsi.
Egyébként a tolókaros tricikli jó ötlet, ha megül benne. Ha tudtok, kérjetek kölcsön egyet próbára, sok anyukától hallom, hogy nem szereti a gyereke.
Nem ciki.
Ha a gyerek nem tud hosszan menni, akkor használjatok alternatívát. Ha babakocsit, akkor azt.
Én is be tudnék sétálni a munkahleyemre, csak 4 óra lenne, és semmi erőm nem maradna dolgozni.
Ezért megyek busszal. Ennyi
Az ikreinknek van tricikli, én nagyon szeretem. Nekem már babakocsiban nem szerettek ülni. Ezt viszont imádják.
Az ikressel könnyebb közlekedni, mint az egymás melletti kocsinkkal. 😅
Egyébként viszont ha csak azért váltanál h ne szóljanak meg, tojd le!!! Csak ezért nem venném meg.
De én nem értem, miért kéne naponta bemenni a városba?
Ahol laktok, ott nincs semmi?
Menjetek be heti egyszer játszani, könyvtárba meg nagy bevásárolni, annyira tán csak futja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!