Szerintetek meddig "ciki" a babakocsi?
Ha nálunk is eltörlik a benzin árstopot (vagyis inkább AMIKOR), át kéne szoknom a két és fél éves lányommal a vonatozásra. Ezzel csak az a baj, hogy a vasútállomás másfél km-re van a házunktól, és utána a városban, ahova mennénk boltba/játszóra/könyvtárba, ismét van legalább annyi km a séta. Ennyit nem tud a lányom lesétálni, én meg eleget cipeltem már...
Még nagyobbnak is tűnik a koránál, 3 évesnek simán néz ki. Szerintetek meddig ciki a babakocsi? Egyszerűen nem tudom máshogy elképzelni a dolgot. Talán kemping (mert azt ingyen lehet vinni a vonaton), de arra nem tudom elképzelni a gyerekülést... Vagy esetleg vegyek egy tolókaros triciklit? Az talán annyira nem ciki.
Motorozni/futóbiciklizni biztos nem engedem, itt nálunk főút mellett kell menni, és nincs járda.
Nekem is ekkorak. 30kg a 2 gyerek. És leszarom. Lelóg a lábuk már, de hogy vigyek 2t ? Ha messzire kell menni tolom őket. Igaz k nehéz a plusz 12 kg - s babakocsit is. Meg a cuccot amit veszünk. De nem tudnék 40plusz kilót cipelni .
Probáltuk, kínlódtunk mindhárman.
22. gratulálok a gyerekedhez, de a 2.5 évesek 99% lassan megy mint a tetű, plusz megnéz minden bokrot, kavicsot, “kutyakakát” menetközben kétszer. kb. soha nem érnének oda.
én is inkább vinném a babakocsit és a játszón hagynám rohangálni, nem erőltetni a sétát csak azért mert átlag gyakoris Karen azt mondja hogy az ő gyereke bezzeg mukk nélkül legyalogolja, bibibí.
Nem az én gyerekem, szóval nem ítélkezem.
Te tudod mennyit bír el, te kapod a hisztit ha elfárad, szóval a te döntésed.
Az utcán idegenek feje felett meg pláne nem kéne pálcát törni.
Vagy ti rákérdeztek, hogy bocsi, egészséges a gyereked? Ránézésre nem mindig látszik ám, pl deformitások, idegrendszeri problémák, epilepszia, izomtónus problémák, csípő diszplázia, dongaláb, egyebek. Lehet a gyerek eddig fél életét műanyag sínekben töltötte, több műtéte volt mint szülinapja, és csak fagyizni akar nyáron mint minden más gyerek?
Ezernyi oka van, hogy a gyereknek néha kell, hogy leüljön. Vagy mondjuk autisztikus, és hadi lábon áll a cipőkkel, vagy félsz hogy berohan a forgalomba, még hámmal is...
Ahogy azt sem tudom, hogy a szülő egészsége milyen. Nem mindenki háta, lába, karja bírja azt, hogy egy 2-3 éves gyereket órákig cipeljen.
Szóval ja, törődök a magam dolgával, max segítek levinni a kocsit a busz lépcsőjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!