Erdemes vennem babakocsit a 13 honapos kis fiamnak?
Figyelt kérdés
Miota ul,all nem igazan marad el
Hosszu tavon a babakocsiban.Meg nem tud egyedul menni.
Ezt neztem ki
2022. ápr. 21. 12:49
1/4 anonim válasza:
Ha még nem jár, kell neki kocsi. Sőt, még utána is érdemes, mert sokat úgysem tudnak egyhuzamban járni, hamar elfáradnak. Lányom 2 éves koráig használta, de csak azért addig, mert megszületett a kistesó és neki kellett a kocsi.
2/4 anonim válasza:
Ha tudna járni akkor is kellene. Az enyém egy darabig nem ült bele, olyan 1 és másfél éves kora között, jött a lábán mindenhova. Aztán másfél évesen rájött, hogy kényelmesebb a babakocsi és 2 és fél éves koráig használtuk.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon hasznos. Ha hosszabb utakra megyünk, még a két évesemet is beleültetem, sőt amikor egész napra megyünk el, akkor abban alszik délben. Mindenképp érdemes egy ilyen kényelmes sportbabakocsit beszerezni, amúgy is sokszor fel akarja majd vetetni magát :))
4/4 anonim válasza:
Mi elég sokáig használtuk. Ha tudott is járni, hamar elfáradt, és nem akartam hazáig cipelni. Plusz az aljába lehetett pakolni, így mentem mindig vásárolni.
Bár az enyémek elég későn indultak el. Hallgattam is a szomszéd öregasszonytól, hogy persze, hogy nem tud még járni, ha folyton leszíjazom a babakocsiba. Hát, nem egész nap abban ült. Amúgy télen kifejezetten szerették, mert jó meleg volt. Nyáron inkább volt igény arra, hogy gyalog menjünk, de max az utca végéig mentem babakocsi nélkül. Egyszer cipeltem haza a gyereket a falu végéről, elég is volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!