Szerintetek meddig "ciki" a babakocsi?
Ha nálunk is eltörlik a benzin árstopot (vagyis inkább AMIKOR), át kéne szoknom a két és fél éves lányommal a vonatozásra. Ezzel csak az a baj, hogy a vasútállomás másfél km-re van a házunktól, és utána a városban, ahova mennénk boltba/játszóra/könyvtárba, ismét van legalább annyi km a séta. Ennyit nem tud a lányom lesétálni, én meg eleget cipeltem már...
Még nagyobbnak is tűnik a koránál, 3 évesnek simán néz ki. Szerintetek meddig ciki a babakocsi? Egyszerűen nem tudom máshogy elképzelni a dolgot. Talán kemping (mert azt ingyen lehet vinni a vonaton), de arra nem tudom elképzelni a gyerekülést... Vagy esetleg vegyek egy tolókaros triciklit? Az talán annyira nem ciki.
Motorozni/futóbiciklizni biztos nem engedem, itt nálunk főút mellett kell menni, és nincs járda.
3,5 eves korig hasznaltuk, Londonban lakunk, ahol 10 millio ember el, a masik tobb millio a turista, es bizony vannak tavolsagok.
Miert lenne ciki egy babakocsi ??
Ha mostanában is nagy távolságokat kellene megtennem gyalog/tömegközlekedve, simán beültetném még a majdnem 3,5 évest is. Nekem nem ciki.
Ha az apjával mennek, az apja simán cipeli még, ha elfárad. Nem cikibb tolni.
Év elején még simán toltam a bölcsibe. Könnyebb volt mint végig rángatni, hogy ne késsek el a munkahelyemről.
Egészséges izomzatú, aktív gyerek, nem ártott neki.
A megkésett mozgásfejlődésű nővérét nem tologattam ennyit. Ott első gyerekesként cikinek éreztem. Hülye voltam. Megkímélhettem volna magamat számos nehéz helyzettől, pl: amikor 2 busz, 2 villamos, napi 2*1,5 órás utazás során babakocsi nélkül hordtam gyógytornára úgy, hogy közben már nagypocakos voltam.
Oktoberben lesz 3 a lanyom, ha elfarad cipelteti magat. Igy inkabb babakocsi, ha idore megyunk valahova plane.
Osztol ovis, 15 perc seta, vele alsohangon fel ora lenne, oda is babakocsival viszem majd.
16, hol írta a kérdező, hogy mindenhová tolná és semmit se sétálna?
Oda akarja tolni, ahova eddig AUTÓVAL vitte.
Kerdezo, a londoni valaszolo vagyok.
Miert ugy eled az eletedet, hogy masnak esetleg nem tetszik ? Mi az, hogy ciki ? Egy babakocsi ? Mert a buszon egy utas majd azt hiszi ?
Miert nem a sajat eletedet nezed, sajat magaddal foglalkozol, es a sajat kenyelmeddel ? Miert vad idegenek velemenye erdekel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!