Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az ciki,ha nem rakok ki...

Az ciki,ha nem rakok ki anyáknapjáról képet közösségi oldalra?

Figyelt kérdés
Imádok fényképezni, meg használom is az oldalakat,de nem szeretek ünnepekről feltölteni semmit. Az meg,hogy "nézd,mennyire szeret engem a gyerekem" kicsit olyan visszás. Meg a "nézd,ezt nekem rajzolta",mintha nem rajzolna tele minden nap 50 papírt nekem. A giccses idézetek nélkül is anyának érzem magam. Szóval az anyák napi posztok nekem kicsit cringe-k.
2023. máj. 8. 00:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Az nem.

De az, hogy erről kérdést írtál ki, na az az! :D

2023. máj. 8. 00:50
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem és a barátnőimnek is gimnazista gyerekei vannak, de még egyikunknek sem jutott soha eszébe képet kirakni a facebookra az anyák napjarol.

Mondjuk szülinaprol, nyaralasrol, első lépésekrol és az első bilizesrol sem.

De még a gondolat sem jutott eszembe eddig, hogy ez vajon nem ciki-e?

De most el fogok nagyon gondolkodni...

2023. máj. 8. 01:06
 3/19 anonim ***** válasza:
72%
Az ciki, hogy mások felett ítélkezel, mert ők meg kiraknak. Illetve hogy mégis annyira foglalkoztat a dolog, hogy kérdést írsz ki erről.
2023. máj. 8. 02:05
 4/19 anonim ***** válasza:
75%
Nem ciki hogy nem tettél ki képet, ahogy az sem lenne az ha tettél volna ki. De az gáz hogy annyira zavar hogy mások tesznek ki hogy itt csámcsogsz rajta gyakorin. Én ilyenkor mindig csak arra tudok gondolni féltékeny az illető azért szólja le a másikat...
2023. máj. 8. 02:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésed ciki nem az hogy mások tesznek ki ilyen képet vagy nem.
2023. máj. 8. 05:42
 6/19 anonim ***** válasza:
33%
Nem ciki. Attól még, hogy erről nem posztolsz, lehetsz jó anya. A közösségi oldalak csak látszat, sokan kitesznek boldog párkapcsolati képeket, aztán közben nincs is rendben a kapcsolatuk. És ehhez hasonlók.
2023. máj. 8. 08:09
 7/19 A kérdező kommentje:
Csak idegesített,hogy este néztem meg a fb-t és addigra az összes ovis ismerős kirakott,nekem meg konkrétan eszembe sem jutott. De mondjuk legjobban az idegesített,hogy olyanok raktak ki legnyálasabbat,akik elhanyagolják a gyereket amúgy.
2023. máj. 8. 08:22
 8/19 anonim ***** válasza:
63%
Hú, te aztán nagyon ott vagy a szeren. Mi alapján ítéled meg, hogy mások elhanyagolják-e a gyereküket? (Nyilván a szélsőséges eseteket leszámítva.)
2023. máj. 8. 08:36
 9/19 A kérdező kommentje:
Te mi alapján ítéled meg így látatlanban? Mert én ismerem öket :)
2023. máj. 8. 08:46
 10/19 anonim ***** válasza:
61%

Az én barátnőm csinált magának egy anyák napi képeslapot és azt tette ki hogy jaaaaj köszönöm hogy az anyukád lehetek... és nyilván magának csinálta, mert 2 éves a kislánya, kétlem, hogy ő csinálta volna. (Látszott, hogy nem egy gyerek rajz) Kb az ilyeneken én is csak forgatom a szemem, hogy ezt miért kell...

De na, nem vagyunk egyformák :D Én semmit nem tettem ki.

2023. máj. 8. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!