Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az ilyen elektromos körömresze...

Az ilyen elektromos körömreszelők/vágók jók?

Figyelt kérdés

A kisfiam sajnos a férjem nagyon fura kábkörmeit örökölte. Domborúan nőnek a körmei, ha túlnőnek belevágnak a lábujjak bőrébe.

Nagyon ügyesen, türelmesen hagyha, hogy minden alkalommal jóformán leműtsem a lenőtt körmeit, de keresek valami megoldást, hogy ne kelljen mindig megvárni, hogy kellően hosszúk legyenek.

Ha nem hagyom elég nagyra nőni, nem tudom levágni, mert lepattan róluk az olló, olyan, mintha egy gömböt próbálnék karistolni...

A finom reszelő semmit sem használ, a durvábbat meg nem szereti.

De láttam ilyen "csiszolófejes" cuccot, a reklámban tetszett amit művelt. Kívancsi vagyok, hogy a valóságban is olyan hatékony-e?

tegnap 21:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Nekunk hasonlo van, jonak jo, tobb fej is van hozza, bar labkormon meg nem probaltam, de szerintem mukodhetne ott is :

[link]

Hirtelen csak ezt a linket talaltam, ne itt vedd meg, valamelyik kinai oldalon keresd inkabb szerintem, ennyi penzt nem er. Mashol olcsobb.

Amugy nagyon irigykedem, hogy ilyen turelmes a kisfiad!!!

Az enyem uvolt, mindegy mivel vagom neki🥲🥲

tegnap 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!