Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elektromos kisautó jó dolog...

Elektromos kisautó jó dolog lehet egy 3.5 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
A fiam haveromnál kipróbálta és nagyon bejött neki, a kérdésem az lenne hogy van olyan árban ami nem horror áron van de ugyanakkor egy-két évig nem megy tönkre?
jún. 2. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lassan már kinövi.
jún. 2. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Van ezekbol tobbfele, van olyan ami kifejezetten nagy, mini terepjaro szeru, na az tuti sokaig jo lenne meg.

De mindegyik nagyon draga es figyelembe kell venni azt is, hogy hol fogod tarolni es hol fogod hasznalni.

Nalunk pl zsebkendonyi kert van es forgalmas helyen lakunk, eletveszely lenne az utcan hasznalni, igy nem kapott.

Jelentem, tulelte :D Viszont ha megyunk valahova, ahol van, akkor ott befizetem egy korre es mehet vele.

Nem kell amugy mindent megvenni csak azert,mert a gyereknek tetszik, ne emeszd magad, ha nem fer bele esetleg :)

jún. 2. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
Majd én is akarok a fiamnak, de mindenképp használtan veszek valami szép állapotút. Ilyennel tele a net.
jún. 2. 19:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Ilyen 150-200 ezresbe én sem gondolkodok mert az már tényleg drága
jún. 2. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Használtan 30-40-ért látni, fotók alapján teljesen patent kocsikat.
jún. 2. 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

2 éves a gyerek. Használtan vettünk egyet, teljesen szuper. 30 ezer volt, annyi, hogy távirányító nincs hozzá. De nagyon hamar megtanulta kezelni.

Mondjuk mi a város szélén lakunk, itt nincs forgalom, az utcán is tudja nyomni (az udvar nem alkalmas rá).

Kaptunk egy nagyobbat ajándékba, az terepjáró, az tovább jó. Viszont az is használt, és a kereke 2 hét után szétjött. Valószínűleg már eleve elég rossz állapotban volt. Most azt keressük, hogy lehetne megjavítani, vagy kicserélni, mert egyébként az még jó lenne hosszabb ideig.

jún. 2. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért árulják 30-40 ezerért a 200 ezer forintos kocsikat, mert az akkujuk keveset bír.

Nagyon hamar legyengül az akksijuk.

Szomszéd gyereknek volt és kevesebb, mint 1 év alatt 10-15 percre romlott az akku élettartalma. Ők is 30 ezerért adták tovább, jelezve, hogy mi a kocsi gyengesége.

jún. 2. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenképpen akarsz venni, akkor tényleg inkább olcsóbban nézz, mert egyáltalán nem biztos, hogy ki fogja használni. Az, hogy egyszer benne ült és tetszett neki, egy dolog. Lehet egy-két alkalom után már nem érdekelné. És avval is számolj, hogy nagy udvarra érdemes venni vagy legyen olyan hely a környéken, ahol tud menni vele.
jún. 2. 20:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkut bármikor lehet venni hozzá.
jún. 3. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!