Lesz így motivációja megtanulni futóbiciklizni?
2,5 éves fiamnak szeretnék venni egy elektromos kisautót. De dilemmám, hogy habár a kismotort szereti, a futóbiciklitől fél, hogy elesik, nem is nagyon próbálkozik vele, pedig látja, hogy más kisgyerek használja és mondja is, hogy neki is van otthon. De valahogy mégsem hajlik rá.
A félelmem az, hogy ha megveszem a kisautót, akkor nem fog akarni egyáltalán megtanulni se futóbiciklizni, se semmit, aminek 2 kereke van (vagy jóval később), pedig az jó lenne, hiszen nagyon jól fejleszti az egyensúlyérzéket és minden mást, míg a kisautó nem igazán, azt viszont nagyon szeretne. Szóval dilemmában vagyok.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Ha nem vette meg a kisautót, akkor jobban "rákényszerült" a futób.-re, vagy ha megvette a kisautót, akkor mikor tanult meg futób-vel menni a gyerek?
Persze akkor nem lenne gondom, ha már tudna futób-zni, de így?!
Leér rendesen a lába a futóbribgáról? A lányom nyáron lesz 3 éves, most tavaszra lett legalacsonyabb állásban annyira jó neki, hogy teli talppal leér a lába, na most használja. Ősszel lábujjhegyen neki se tetszett, instabil volt.
Elektromos kisautót én nem is vennék. Most őszintén, mire jó? Ahogy írod, nem fejleszt semmit, igazán közlekedni se alkalmas. Apósom akart venni a lányunknak, mondtuk neki, hogy ne. Nem tudom,mennyire tanulna meg a futóbiciklivel menni kisautó mellett, de én nem látom, hogy az autó hasznos lenne.
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz.
A lába még nem tökéletesen, telitalpasan ér le, de nem is lábujjhegyez, annál egy kicsit jobban, ezért gondoltam, hogy talán-talán, de akkor várunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!