Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, szerintetek jól...

Anyukák, szerintetek jól cselekedtem?

Figyelt kérdés

Óvodás korú a gyermekem.Tegnap történt egy eset,amit nem értek és ki vagyok akadva még mindíg.Szóval tegnap ebéd után ahogy mentem a gyermekemért az óvodába,rámszólt a tagóvoda vezető,hogy a kislányom NE EGYE MEG A FOLYOSÓN AZ UZSONNÁT.Erre én mondtam neki,hogy szerintem ez gyerek szokás,hogy belekóstolnak az uzsiba,de egyébként csak 2-szer volt olyan,hogy ott harapott bele.Erre ő flegma stílusban mondta,hogy ne mondjam már,mert többször is látta,hogy evett.Olyan dühös lettem,hogy miért kérdőjelez meg engem,elvégre én öltöztetem a kislányom és én járok érte,úgyhogy csak tudom már,hogy mikor eszi meg az uzsit.

Ezután közölte,hogy a gyermekem mindkét óvónője kérdezte tőle,hogy már megint itt esznek ezek?Tegnapelőtt fordult elő először,hogy a kislány ott ette az uzsit,amíg öltözött.Na mindegy szó szót követett,majd arra az elhatározásra jutottam,hogy bemegyek az óvoda vezetőhöz.

Így is lett,elmondtam a problémámat és átkérettem a gyermekem a másik óvodába.Csak azt nem értem,hogy egy gyerek miért ne ehetné meg az uzsit a folyosón?????

Az óvónő azt mondta,hogy azért,mert szétmorzsálnak és a dajka takarít,van elég dolga,nem ér rá még a morzsát is szedegetni.

2012. jan. 19. 14:28
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Anyuka vagyok,kicsi gyerekkel.Nem tudom jól válaszoltál-e. ANyum ovonéni,s azt mondja h náluk csak a teremben lehet megenni az uzsit.S náluk mltkor igencsak nagy balhé volt mikor a 2gyerek a szexről beszáélt!!!
2012. jan. 19. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!