Anyukák, szerintetek jól cselekedtem?
Óvodás korú a gyermekem.Tegnap történt egy eset,amit nem értek és ki vagyok akadva még mindíg.Szóval tegnap ebéd után ahogy mentem a gyermekemért az óvodába,rámszólt a tagóvoda vezető,hogy a kislányom NE EGYE MEG A FOLYOSÓN AZ UZSONNÁT.Erre én mondtam neki,hogy szerintem ez gyerek szokás,hogy belekóstolnak az uzsiba,de egyébként csak 2-szer volt olyan,hogy ott harapott bele.Erre ő flegma stílusban mondta,hogy ne mondjam már,mert többször is látta,hogy evett.Olyan dühös lettem,hogy miért kérdőjelez meg engem,elvégre én öltöztetem a kislányom és én járok érte,úgyhogy csak tudom már,hogy mikor eszi meg az uzsit.
Ezután közölte,hogy a gyermekem mindkét óvónője kérdezte tőle,hogy már megint itt esznek ezek?Tegnapelőtt fordult elő először,hogy a kislány ott ette az uzsit,amíg öltözött.Na mindegy szó szót követett,majd arra az elhatározásra jutottam,hogy bemegyek az óvoda vezetőhöz.
Így is lett,elmondtam a problémámat és átkérettem a gyermekem a másik óvodába.Csak azt nem értem,hogy egy gyerek miért ne ehetné meg az uzsit a folyosón?????
Az óvónő azt mondta,hogy azért,mert szétmorzsálnak és a dajka takarít,van elég dolga,nem ér rá még a morzsát is szedegetni.
Persze,én ezzel tisztában vagyok,és mi is asztalnál eszünk.
Az óvodaváltás még nem végleges,mert mondta a másik óvoda főnöke,hogy azért gondoljam át,és a jövő héten menjek be.
De nektek nem esne szarul,ha egy óvónő azt mondaná,hogy hazudtok,és ő mond igazat?
Lehet egy kicsit tényleg túlreagáltam,de hisztis vagyok jelenleg 26 hetes kismama,és igenis szarul esik,ha valaki hazugnak nevez.
"Az óvónő miért mondja nekem azt,hogy TÖBBSZÖR látta,mikor tudom,hogy nincs igaza.Magyarán szólva azt mondta,hogy én hazudok."
Tehát nem mondta, hogy hazug vagy... Ugye?
Ne legyél ilyen hisztis és unszimpatikus, mert a gyerekeid fogják meginni a levét...
Tudod, mennyi nyűgöd lesz, mire megszületik a másik baba is? :))
Relax! Amúgy gratula! :)
Csak azt nem értem,hogy arra,hogy a gyerekek szexelnek a bokorba,nem tudnak odafigyelni,erre meg igen.
A barátnőm kisfiát is felvilágosította az egyik kislány csoporttársa,hogy a kukit be kell dugni a nuniba.erre miért nem figyelnek?Csak a morzsákra.Hm......
Mindegy már lenyugodtam csak pár dolgot nem értek,aki mindíg ott kajál arra nincs rászólva,meg aki 2 uzsit visz,arra se,csak az én lányomra.
Nálunk az oviban a múltkor, mikor mentem a lányomért, egy szemüveges kifiú nagy élvezettel havat evett egy bokorról. Én szóltam rá, hogy ne csinálja. :)) Biztos szóltak volna a "bokorban szexelésért", ha látták volna.
Másra biztos azért nem szóltak rá, mert pont nem látták.. peched volt, hogy pont titeket láttak meg. Örülök hogy már lenyugodtál.
Ez jó, ovisok szexelnek a bokorban :D:D:D Amúgy ilyen volt az én gyerekkoromban is, nem az elmúlt 25 évben romlott meg a világ.
Szerintem bőven elég lett volna felhívnod a figyelmet a minősíthetetlen stílusra, és elmagyarázni a gyereknek, hogy bár téged nem zavar, ha ott és akkor eszik, ahol épp akar, attól még az oviban ez a szabály, és mindenkinek egyszerűbb az élete, ha betartjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!