Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, szerintetek jól...

Anyukák, szerintetek jól cselekedtem?

Figyelt kérdés

Óvodás korú a gyermekem.Tegnap történt egy eset,amit nem értek és ki vagyok akadva még mindíg.Szóval tegnap ebéd után ahogy mentem a gyermekemért az óvodába,rámszólt a tagóvoda vezető,hogy a kislányom NE EGYE MEG A FOLYOSÓN AZ UZSONNÁT.Erre én mondtam neki,hogy szerintem ez gyerek szokás,hogy belekóstolnak az uzsiba,de egyébként csak 2-szer volt olyan,hogy ott harapott bele.Erre ő flegma stílusban mondta,hogy ne mondjam már,mert többször is látta,hogy evett.Olyan dühös lettem,hogy miért kérdőjelez meg engem,elvégre én öltöztetem a kislányom és én járok érte,úgyhogy csak tudom már,hogy mikor eszi meg az uzsit.

Ezután közölte,hogy a gyermekem mindkét óvónője kérdezte tőle,hogy már megint itt esznek ezek?Tegnapelőtt fordult elő először,hogy a kislány ott ette az uzsit,amíg öltözött.Na mindegy szó szót követett,majd arra az elhatározásra jutottam,hogy bemegyek az óvoda vezetőhöz.

Így is lett,elmondtam a problémámat és átkérettem a gyermekem a másik óvodába.Csak azt nem értem,hogy egy gyerek miért ne ehetné meg az uzsit a folyosón?????

Az óvónő azt mondta,hogy azért,mert szétmorzsálnak és a dajka takarít,van elég dolga,nem ér rá még a morzsát is szedegetni.

2012. jan. 19. 14:28
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Persze,én ezzel tisztában vagyok,és mi is asztalnál eszünk.

Az óvodaváltás még nem végleges,mert mondta a másik óvoda főnöke,hogy azért gondoljam át,és a jövő héten menjek be.

De nektek nem esne szarul,ha egy óvónő azt mondaná,hogy hazudtok,és ő mond igazat?

Lehet egy kicsit tényleg túlreagáltam,de hisztis vagyok jelenleg 26 hetes kismama,és igenis szarul esik,ha valaki hazugnak nevez.

2012. jan. 19. 14:54
 22/31 anonim ***** válasza:
Nem neveztek hazugnak, Te magad írtad korábban. Csak azt mondták, már többször (kétszer) is szóltak.
2012. jan. 19. 14:55
 23/31 anonim ***** válasza:

"Az óvónő miért mondja nekem azt,hogy TÖBBSZÖR látta,mikor tudom,hogy nincs igaza.Magyarán szólva azt mondta,hogy én hazudok."

Tehát nem mondta, hogy hazug vagy... Ugye?

Ne legyél ilyen hisztis és unszimpatikus, mert a gyerekeid fogják meginni a levét...

Tudod, mennyi nyűgöd lesz, mire megszületik a másik baba is? :))

Relax! Amúgy gratula! :)

2012. jan. 19. 14:57
 24/31 A kérdező kommentje:
De nem szóltak egyszer sem,csak tegnap,azt mondta,hogy ő már többször látta,és amikor én mondtam,hogy ez 2-szer fordult elő,erre mondta,hogy ugyan ne mondjam már.Akkor ez mi,ha nem hazugnak nézés?Ő jobban tudja,aki a másik csoport óvónője?
2012. jan. 19. 14:58
 25/31 anonim ***** válasza:
Ez félreértés. Ő többször látta (lehet ,hogy kettőször), te meg nem emlékszel annyira. Tök mindegy, nem egy hatalmas esemény.
2012. jan. 19. 15:00
 26/31 A kérdező kommentje:

Csak azt nem értem,hogy arra,hogy a gyerekek szexelnek a bokorba,nem tudnak odafigyelni,erre meg igen.

A barátnőm kisfiát is felvilágosította az egyik kislány csoporttársa,hogy a kukit be kell dugni a nuniba.erre miért nem figyelnek?Csak a morzsákra.Hm......

Mindegy már lenyugodtam csak pár dolgot nem értek,aki mindíg ott kajál arra nincs rászólva,meg aki 2 uzsit visz,arra se,csak az én lányomra.

2012. jan. 19. 15:08
 27/31 anonim ***** válasza:

Nálunk az oviban a múltkor, mikor mentem a lányomért, egy szemüveges kifiú nagy élvezettel havat evett egy bokorról. Én szóltam rá, hogy ne csinálja. :)) Biztos szóltak volna a "bokorban szexelésért", ha látták volna.

Másra biztos azért nem szóltak rá, mert pont nem látták.. peched volt, hogy pont titeket láttak meg. Örülök hogy már lenyugodtál.

2012. jan. 19. 15:10
 28/31 anonim ***** válasza:

Ez jó, ovisok szexelnek a bokorban :D:D:D Amúgy ilyen volt az én gyerekkoromban is, nem az elmúlt 25 évben romlott meg a világ.

Szerintem bőven elég lett volna felhívnod a figyelmet a minősíthetetlen stílusra, és elmagyarázni a gyereknek, hogy bár téged nem zavar, ha ott és akkor eszik, ahol épp akar, attól még az oviban ez a szabály, és mindenkinek egyszerűbb az élete, ha betartjuk.

2012. jan. 19. 15:40
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem cselekedtél jól. Én ott helyben bocsánatot kértem volna. A gyerek szempontjából is ez lett volna a célravezető. A mi ovinkban sincs akárhol evés, elég szigorú szabályok vannak másban is, de így van jól. Szerintem nemcsak az óvodavezető stílusával volt gond, hanem a tieddel is.
2012. jan. 19. 17:49
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem azért van a dajka,hogy állandóan takarítson. Összetéveszted a takarítóval. Az óvodában a gyerek az óvónőre néz fel és neki fogad szót és őt tiszteli. (jobb esetben.) És ha te az óvodában a benti szabályokat felrúgod (mert ez igenis szabály),a gyermeked joggal gondolhatja azt,hogy te miért nem tiszteled ezt az intézményt,ami neki annyira fontos. Gondold végig,hogy főleg ilyen időben hányszor mennek végig a folyóson,hogy tiszta legyen. És nem csak akkor takarítanak,ha morzsa van.
2012. jan. 19. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!